Calendar evenimente ianuarie 2016 la Casa de Cultură

0
2.510 vizualizari
views

Anul 2016 debutează cu o serie de evenimente culturale la Casa Municipală de Cultură Codlea, după cum urmează:

14 ianuarie – Spectacol pentru copii cu Circul Toredo. Evenimentul se adresează ciclului primar, clasele I – IV. Detalii în instituțiile de învățământ.

Screenshot_2016-01-06-12-08-38-1 (Copy)

17 ianuarie – Piesa de teatru DECLICK –

Este povestea a doi tineri care în urma unei aventuri de o noapte ajung să formeze un cuplu. Nepotrivirea lor evidentă îi face să spere că-si vor recăpăta libertatea, dar nici unul nu are curaj să o ceară.

Asistăm astfel la patru scene încărcate de toate aromele unei relații: nașterea ei, speranta ei, letargia ei, moartea ei in ordine inversa. Si ne amuzăm văzând că doi oameni, așa ca noi, captivi într-o relație fără viitor pot privi declicul în față. Declicul e mereu acolo și așteaptă momentul potrivit pentru a desface legătura mecanică dintre ei, dar nu înainte de a le pune răbdarea la încercare.

Ce crezi că poate declanșa declicul?

Preț bilet 20 lei.

declick1 (Copy)

29 ianuarie -orele 18:30, Ducu Bertzi vine la Codlea alături de pretenii săi. Formula de concert este Ducu Bertzi, Constantin Neculae, Irina Furdui și Tavi Iacob.

Preț bilet 35 lei.
ducu (Copy)

Biletele au fost puse în vânzare la casieria Casei de Cultură Codlea, program de luni până vineri în intervalul orar: 9:00-12:00, 16:00-18.

Sursa: Facebook Casa de Cultură Codlea

DSC_0391 (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic