Câinii fără stăpân continuă să fie ridicați de pe domeniul public

3
1.625 vizualizari
views

Câinii fără stăpân continuă să fie ridicați de pe domeniul public de pe raza municipiului Codlea și duși la Centrul Pentru Îngrijire Animale de pe strada Hălchiului.  S-a insistat pe zona școlilor și grădinițelor, a spațiilor de joacă pentru copii. Acțiunea pare una firavă și fără prea mare succes, în condițiile în care avem informații că, periodic, diferite mașini (dube) trec pe raza municipiului și aruncă din mers câini din alte localități.

În lipsa unui sistem de supraveghere video eficient, descoperirea celor care aduc câini în Codlea este aproape imposibilă. Se impune montarea de camere video în tot orașul, nu doar la intrări și ieșiri sau pe artera principală pentru monitorizarea traficului.

DSC_0004 (Copy) DSC_0008 (Copy) DSC_0014 (Copy) DSC_0017 (Copy) DSC_0022 (Copy) DSC_0032 (Copy)

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

3 COMENTARII

  1. Nu conteaza cati mai sunt adusi din alte parti. Conteaza ca sa fie prinsi cat mai repede cu putinta si bagati in adapost .Acolo sa stea o prioada pina cand se pot gasi potentiali stapani , dupa care daca acestia nu doresc sa se implice , nu ramane decat EUTANASIEREA .Fie ca ne place sau nu , aceasta trebuie sa fie activitatea DPMPA -ului .

  2. in colorom este plin de caini, aici nu intervine nimeni? clar, aproape nimeni nu vrea sa adopte maidaneii,ramane deci trista solutie cu eutanasierea, dar nu avem alta varianta, de unde bani pentru intretinerea lor cand avem atatia tigani si chiar o casa de copii in municipiu!?

  3. Chiar vineri au fost în zona 9 Mai și i-au ridicat dar din păcate două zile mai târziu au apărut alții noi în această zonă. Ne este teamă pentru copiii noștrii să nu se repete și la noi în Codlea drama Lui Ionuț de la București( băiatul ucis de câini)

Comments are closed.