Cai de nivel internațional, în acest weekend, la Prejmer

0
2.829 vizualizari
views

Federația Ecvestră Română și Clubul Ecvestru „163 Plopi“ din Prejmer organizează, în perioada 2-4 Iunie 2017, unul dintre cele mai spectaculoase evenimente ecvestre din acest an, „Concursul Internațional de Sărituri peste Obstacole“, de categoria 1 stea. Competiția se va încheia cu finalele Bronze Tour, Silver Tour, Vip Tour și Grand Prix Gold Tour, probă ce le va oferi sportivilor oportunitatea de a se califica în Campionatul European de Juniori, care, anul acesta, se va desfășura la Samorin, în Slovacia.

           Unul dintre oaspeții acestui concurs este juniorul bulgar, Vencislav Izov, care încalecă 2 cai, Ezop și Hercules. Campion balcanic la Juniori în 2015, sportivul a fost cooptat, anul trecut, în Academia Călăreților Tineri, unde s-a antrenat cu unul dintre cei mai bine cotați călăreți din Germania, Franke Sloothaak.

           La această competiție participă peste 100 de cai din România, Croația, Bulgaria, Marea Britanie.

          Centrul Ecvestru „163 Plopi”, gazda competițiilor de la Prejmer, s-a înființat în anul 2013. Are o capacitate de 120 de boxe pentru cazarea cailor și este printre puținele baze ecvestre din România, unde se organizează concursuri, sub egida Federației Ecvestre Române, pe toată perioada iernii, iar în acest weekend, prima dată când găzduiește o competiție de nivel internaționalFiecare cal și călăret ascund o poveste!

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic