Ca la noi la români, campania de vaccinare a început cu.. amânarea acesteia în mai multe orașe!

3
1.874 vizualizari
views

Începerea campaniei de vaccinare pentru ziua de 15 ianuarie se amână. Motivul principal este cel al lipsei personalului care să deservească cele două centre pregătite de Primăria Codlea. Situație similară și la Săcele, Zărnești, Râșnov, Moieciu. În cursul zilei de 15 ianuarie reprezentanții DSP Brașov, ai Prefecturii și Prmăriei Brașov, au inaugurat centrul de vaccinare de la CATTIA. Un al doilea centru va fi funcțional în cartierul Noua, cel de al 3-lea centru va primi dozele de vaccinare la Feldioara, iar cel de al 4-lea la Făgăraș. Toate celelalte centre de pe raza județului nu vor fi operaționale prea curând, dat fiind faptul că pe de o parte se confruntă cu lipsa de personal, iar de altă parte nu există suficiente doze de vaccin în depozite.

Ciolan Ștefan Octavian, administratorul public al municipiului Codlea și președinte al comitetului local de coordonare, explică punctual cine se face vinovat de această întârziere.

Așa că, populația arondată la centrele de vaccinare fără personal și vaccin, va trebui să mai aștepte. Cât? Nici autoritățile județene și centrale nu pot oferi o dată anume. Curând, în zilele următoare. Vom reveni cu informații oficiale când acestea vor fi disponibile.

Urmăriți materialul VIDEO de la CODLEA și SĂCELE, adevărul despre campania de vaccinare.

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

3 COMENTARII

  1. Exact ca in bancul cu prima casă de toleranță din romania pe timpul lui ceausescu….Exact ca aici, totul era pus la punct ,dar lipseau fetițele!!!..

  2. D-le viceprimar,luati legatura cu medicii de familie care au început să facă liste cu persoane peste 65 ani care doresc să se vaccineze,(sunt 12 med.de fam.)dar nu le-au introdus în platforma nationala de vaccinare din lipsă de informații din partea celor ce se ocupă cu organizarea la nivel de Codlea.

Comments are closed.