Brașovul va purta mască în spațiile aglomerate deschise

1
2.279 vizualizari
views

Este decizia autorităților de a impune obligativitatea purtării măștilor de protecție în spațiile aglomerate deschise cum ar fi târguri, piețe, bâlciuri, pe tot teritoriul județului Brașov începând cu 1 august, ora 6:00.

Masca se va purta și la toate evenimentele sociale, de orice natură, unde sunt condiții de aglomerare de persoane.

Se impune obligativitatea purtării măștii pe toate arterele pietonale intens circulate (vezi Piața Sfatului), precum și alte zone aglomerate, tot cu 1 august, ora 6:00.

Mai jos textul integral

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, întrunit în şedinţă extraordinară în data de 29.07.2020,

HOTĂRĂŞTE:

Art.1 Se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție pentru toate persoanele prezente în piețele agroalimentare, permanente sau temporare, închise sau deschise, precum și în spațiile de tipul târgurilor de animale sau de produse tradiționale, bâlciuri etc. de pe teritoriul județului Brașov, începând cu data de 01.08.2020, orele 06.00
Art.2 Se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție la toate evenimentele, de orice natură, unde sunt create condiții de aglomerare de persoane, pe raza județului Brașov, desfășurate atât în interior, cât și în exterior, începând cu data de 01.08.2020, orele 06.00.
Art.3 Se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție pe toate arterele pietonale intens frecventate, precum și în alte zone aglomerate, începând cu data de 01.08.2020, orele 06.00
Art.4
(1) Comitetele Locale de Situații de Urgență (CLSU) vor stabili prin hotărâri proprii, adoptate până la data de 01.08.2020, arterele pietonale și celelalte zone intens frecventate de persoane de pe raza fiecărei unități administrativ teritoriale, unde va fi instituită obligativitatea purtării măștii de protecție.

(2) Arterele pietonale și celelalte zone intens frecventate de către populație vor fi semnalizate corespunzător și aduse la cunoștința populației prin orice mijloace de informare, prin grija autorităților publice locale.
Art.5 Sunt exceptați de la obligativitatea purtării măștii de protecție copiii cu vârstă mai mică de 5 ani.
Art.6 Sancțiunile pentru nerespectarea prezentei hotărâri vor fi aplicate în conformitate cu legislația în vigoare.

PREŞEDINTELE COMITETULUI JUDEȚEAN
PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ,
PREFECT
VĂSII MIHAI CĂTĂLIN

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Acum aș vrea să văd miliția locală cum îi amendează pe toți țiganii din centrul civic… Promenada… toată lumea îi știe dar nimeni nu i-au măsuri…oare țiganii ăștia nu pot fi luați de pe domeniul public??…toate vechiturile vând ,….la Profi nu poți intra de nenorociții ăștia,în piața Măgura la fel,…ce dracu’ nu putem scăpa de garoii??…numai mizerie fac,curtea scolii e plină de peturi, mizerie , își fac nevoile lângă zidul cetății…ce mama dracului ,am ajuns să ne fie frică de cioroi???… cine-i ține bine brațe??? …nu așa câștigi voturi ba albule…,!!!..

Comments are closed.