Brașovul se poate mândri cu cea mai modernă maternitate din țară

0
3.124 vizualizari
views

Brașovul se poate lăuda că este fruncea și la acest capitol, după ce la turism a detronat Bucureștiul și se clasează pe locul 1.

Potrivit newsbv.ro, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Gabor, anunțat, într-o conferință de presă, că săptămâna viitoare se va da în funcţiune vechiul corp al Maternităţii Braşov, care a fost renovat cu fonduri de la Banca Mondială şi dotat cu aparatură medicală de ultimă generaţie, care face din această unitate cea mai modernă din țară.

„Toate documentele sunt în regulă, iar dacă reușim, o parte din spital se va muta deja luni în corpul renovat. Comisia de recepție de la Ministerul Sănătății  este astăzi  la Maternitate și să vedem când se va face deschiderea oficială. Anul 2017 a fost dedicat sănătății, prin cel mai mare buget alocat unităților spitalicești din subordinea Consiliului Județean, care începe să se concretizeze odată cu încheierea unor investiții majore. Este o investiție de peste 5 milioane de euro care va face din Maternitatea Brașov un etalon de calitate și performanță a serviciilor medicale atât pentru spitalele publice, cât și pentru cele private”, a spus vicepreședintele Consiliului Judeţean,  Adrian Gabor.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic