Bogdan Octavian, candidat din partea Forumului Democratic German

8
2.042 vizualizari
views

Interviul candidatului din partea Forumului Democratic German din Codlea la funcţia de primar, Octavian Bogdan.

Ing. Octavian Bogdan a trăit peste 20 de ani în Germania şi a revenit în Codlea, devenind un transportator international de succes. Ca membru al Forumului German Codlea candidează la funcţia de primar.

Reporter: Vă rugăm, spuneţi ceva despre persoana Octavian Bogdan.
O. Bogdan:  Sunt născut în Codlea şi am crescut în Codlea. Până la vârsta de 30 de ani am trăit în acest oraş, după care am emigrat ilegal în 1988 către Germania, unde am început o viaţă nouă pentru un viitor cu perspective mai bune pentru familia mea. Deşi integrat şi realizat în Germania, am decis împreună cu familia să trăim din nou în Codlea.  Aici conducem o firmă care ne asigură un trai decent.

Reporter: Dumneavoastră candidaţi ca primar pentru Codlea. De ce?
O. Bogdan: Am avut experienţe pozitive în Germania. Doresc să propun cetăţenilor din Codlea standarde noi de viaţă. Codlea este locul meu natal şi a venit timpul  să pun în practică experienţa mea de viaţă şi energia mea de viaţă în folosul locuitorilor din Codlea.

Reporter: Sunteţi membru al Forumului German Codlea. Ce gânduri vă preocupă în legătură cu acesta?
O. Bogdan:  Sunt mulţumit şi bucuros că am găsit în Codlea un Forum nou, care este reprezentat în consiliul directoral de conducere de persoane competente a căror energie a reanimat Forumul German. Ei sunt un model pentru comunitate  prin buna credinţă şi bunăvoinţă.  În acest colectiv doresc din toată inima să particip şi să colaborez în realizarea unor obiective necesare acestui oraş.

Reporter: Care este rezultatul  pozitiv la care speraţi ca primar pentru Codlea cât şi pentru Forumul German?
O. Bogdan:  Trebuie remarcat faptul că oraşul Codlea a fost populat de saşi în secolul al XIII-lea, care prin disciplină şi rânduială au creat un patrimoniu cultural şi material. Cine trăieşte cu aceste valori şi virtuţi este un exemplu pozitiv pentru oraş.  În Codlea există un mare potenţial uman, este necesar doar să direcţionezi acest potenţial în folosul comunităţii şi mai ales al generaţiilor viitoare.

Inteviu realizat de Klaus Dieter Untch;
Bogdan Octavian este consilier al Parohiei nr. 4 Biserica Ortodoxă „Înălţarea Domnului” Codlea.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

8 COMENTARII

 1. Buna! Am incercat sa ma abtin in aceasta campanie electorala in a comenta diferite articole, insa acesta este un articol mai special la care as dori sa comentez. In primul rand as dori sa amintesc celor in Forumul German din Codlea ca la sedinta cand sa ales inlaturarea lui Erwin Albu s-a tot vorbit ca dansii nu dor ca Forumul sa fie implicat in politica. Hopa dintr-o data si-au schimbat parerile. In al doilea rand apreciez ca Forumul German din Codlea doreste sa i-a exemplu de la Forumul German din Sibiu si Brasov insa au uitat ca, atat Sibiul cat si Brasovul au o echipa puternica de tineret, care la Codlea a fost indepartata! Imi cer scuze daca am facut greseli de ortografie in acest comentariu insa este de neconceput ca Forumul German din Codlea care candideaza la alegerile locale sa nu fie in stare sa scrie corect pe flyere „Municipiul Codlea „. Va multumesc! Cristian Tiu

 2. acest om nu a stiut sa isi aprecieze angajatii…si-a batut joc de ei!!!! nu stiu acum cum se comporta….banuiesc ca la fel
  nu este un exemplu demn pentru oras
  totul se plateste la un moment dat!!!!

  • NU ESTE ADEVARAT ABSOLUT NIMIC.IL CUNOSC FOARTE BINE PE ACEST DOMN .ESTE UN OM CU O INIMA MARE,SI DARE DE MANA. A DAT DE MUNCA SI A AJUTAT FOARTE MULTE PERSOANE.NU CA MULTI ALTI CARE AU O SITUATIE POATE MAI BUNA SI NU CUNOSC NICI MACAR SENSUL CUVANTULUI „AJUTAMA” EU NU POT DECAT SA AI MULTUMESC ,ACESTUI BUN GOSPODAR AL ORASULUI CODLEA .DUMNEZEU SA-I AJUTE.

 3. In cei 20 de ani cat a lipsit din tara,l-a durut,tot asa de tare de noi cei ramasi in orasul Codlea?

  • POTI PLECA SI TU ACUM, FINDCA NU E TARZIU SA VEDEM CE POTI FACE PENTRU ORASUL CODLEA…………

Comments are closed.