Bibanu MixXL si Don Baxter,concert la Penitenciarul Codlea

2
3.822 vizualizari
views
Bibanu MixXL si Don Baxter la Codlea

Astăzi la Penitenciarul Codlea a avut loc un concert de muzică hip hop susţinut de Dan Popescu, alias Bibanu MixXL, avându-l ca invitat pe Don Baxter, eveniment ce s-a dorit a fi un moment de libertate oferit persoanelor aflate în detenţie, în preajma Sărbătorii Crăciunului. Acţiunea face parte din proiectul “Crăciunul alături de voi”, proiect realizat de către personalul Serviciilor de Educaţie şi Asistenţă Psihosocială în colaborare cu parteneri din comunitate şi cuprinde activităţi dedicate sărbătorilor de iarnă.

Bibanu MixXL si Don Baxter la Codlea


Concert Bibanu MixXL ft. Don Baxter la Codlea.AVI

Interviu cu Bibanu MixXL-Codlea 2010

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. […] Bibanu MixXL si Don Baxter,concert la Penitenciarul Codlea Mon Dec 27, 2010 18:21 pm Astăzi la Penitenciarul Codlea a avut loc un concert de muzică hip hop susţinut de Dan Popescu, alias Bibanu MixXL, avându-l ca invitat pe Don Baxter, eveniment ce s-a dorit a fi un moment de libertate oferit persoanelor aflate în detenţie, în preajma Sărbătorii Crăciunului. Acţiunea face parte din proiectul “Crăciunul alături de voi”, proiect […] […]

  2. Ma gandeam… Cantareti d-astia consacrati, comercial&clubbing, stiu doua versuri si un refren, pe care le tot repeta pana la finele melodiei, iar lumea da pe spate in club. Baiatu` asta, Bibanu`, are stil, ritm si rima, iar dincolo de ele transmite un mesaj. Este foarte important. Personal, nu dau un live cu Bibanu MixXL si Don Baxter pe duzinarii astia de au uitat limba romana , dar care fac muzica.

Comments are closed.