Beat mort cu TIR-ul, un șofer a fost reținut și pentru dare de mită

0
3.515 vizualizari
views

La  data de 3 martie 2020, în jurul orei 15.00, ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Brașov au fost sesizați de un agent de poliție din cadrul Politiei orașului Râșnov –  Compartimentul rutier, cu privire la faptul că, șoferul unui autotren depistat în trafic în timp ce conducea sub influența severă a băuturilor alcoolice (2,73 mg/litru alcool în aerul expirat), a oferit o sumă de bani în scopul neluării măsurilor legale.

Sesizarea a fost înaintată de îndată Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, fiind demarate cercetări sub coordonarea procurorului specializat, în urma cărora s-a stabilit că șoferul autotrenului a oferit agentului de politie suma de 400 lei în scopul menționat.

Conducătorul auto a fost condus la sediul unității de parchet pentru audiere, fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore pentru cercetări privind săvârșirea infracțiunii de dare de mită. În cursul zilei de astăzi, persoana în cauză urmează să fie prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic