Bărbatul atacat de urs, descoperit de o patrulă de poliție

0
9.521 vizualizari
views

Bărbatul atacat de urs a avut marele noroc ca prin zonă să treacă o patrulă de poliție. Aceștia au acordat măsurile de prim-ajutor victimei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Brașov, Alina Ivan, un echipaj de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul Rutier, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a observat pe DN10, între localitățile Teliu și Prejmer, o persoană de sex masculin, ce se afla în afara părții carosabile, într-un șanț și care prezenta mai multe leziuni pe corp.

Patrula de poliție constituită din doi polițiști rutieri au procedat, de îndată, la acordarea primului ajutor persoanei în cauză, concomitent cu solicitarea de întăriri, precum și a unui echipaj medical.

Până la sosirea cadrelor medicale, întrucât victima prezenta leziuni grave, polițiștii au continuat să acorde primul ajutor, folosindu-se de trusa medicală existentă în dotarea autospecialei, procedând la bandajarea rănilor persoanei rănite.

Din primele informații obținute de la persoana vătămată, s-a stabilit faptul că, aceasta ar fi fost atacată de un animal sălbatic, respectiv un urs, în timp ce se afla pe un teren care îi aparține, aflat în proximitatea DN10.

Ulterior, persoana vătămată a fost identificată ca fiind un bărbat, în vârstă de 66 ani din localitatea Teliu, județul Brașov.

Acesta a fost preluat de către un elicopter SMURD și a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate starea de fapt.

Citește știrea inițială..

https://codlea-info.ro/barbat-atacat-de-urs-ranit-grav-transportat-cu-elicopterul-smurd-la-targu-mures/

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic