Bărbat din județul Brașov, arestat după ce a furat un aspirator

0
392 vizualizari
views

Polițiștii Secției 1 Poliție Brașov au procedat la reținerea unei persoane bănuite că ar fi autorul unui furt dintr-o societate comercială.

Astfel, în data de 25 aprilie a.c., polițiștii au fost sesizați de către agentul de securitate al unui magazin, cu privire la faptul că o persoană ar fi sustras un aspirator, în valoare de aproximativ 800 lei, trecând de linia caselor de marcat fără să achite contravaloarea produsului.

Un echipaj de poliție s-a deplasat în cel mai scurt timp la fața locului și a procedat la identificarea autorului în persoana unui bărbat, în vârstă de 38 de ani, din comuna Apața, județul Brașov.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul unității de poliție, unde polițiștii au continuat cercetările cu privire la activitatea infracțională a acesteia.

Ținând cont că bărbatul nu era la prima faptă de natură penală, în baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea acestuia pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

Ulterior, acesta a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov, care a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”furt calificat”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora.

 

 

sursa: I.P.J. Brașov

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic