Barbat atacat de urs lângă Codlea, rănit grav!

0
8.364 vizualizari
views

Un bărbat în vârstă de 29 de ani a fost atacat de urs și rănit grav. Ciobanul se afla în apropiere de stână, în apropiere de Ștrandul Codlea,  când a auzit câinii lătrând și s-a dus să vadă ce se întâmplă. În acel moment ursul a sărit din tufiș și l-a atacat pe om. Tatăl victimei a auzit țipetele de disperare ale fiului, a venit și a reușit să alunge ursul cu ajutorul câinilor. Vorbim despre un exemplar de urs mare, negru, spune tatăl, care a mai venit și a ucis oi, dar nu a atacat omul până acum.

Reprezentanții fondului forestier consideră că ursul trebuie recoltat. Dacă a atacat omul o dată o va face mereu și este periculos, spun specialiștii. Mai ales ca zona este una turistică, în apropiere se află ștrandul Codlea. Cu ani în urmă pe acest fond erau 2 sau 3 urși, acum sunt peste 20 de urși.

”Victima a fost dusă de urgență la UPU BRAȘOV și a intrat în operație. Aceasta avea multiple plăgi faciale, toracice și ale membrelor. Este conștientă dar medicii sunt rezervați în privința recuperării.  Este internat pe secția neurochirurgie, sub supraveghere medicală” – Marius Leonte, purt. de cuv. Spitalul Clinic Județean Brașov

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic