Distracţie şi voie bună la Balul Mărţişorului – Ediţia a X-a

0
873 vizualizari
views

balul martisorului codlea

La Sala de Nunţi din Codlea ne-am adunat, cu mic, cu mare, sâmbătă, 3 martie 2012, pentru a sărbători ziua Mărţişorului. Invitaţia suna simplu, româneşte. Consiliul Local Codlea, Primăria şi Casa de Cultură vă invită la bal: ,,Ia-ţi coşul cu bucate alese, prietenii, şi vino să te distrezi!”

Gazdele, în porturi populare, ne-au întâmpinat cu pâine şi sare, dar şi cu un pahar de ţuiculiţă.

Aşteptând primăvara, ne-am gândit s-o ajutăm să vină cu cântece, dans şi voie bună. Sala plină, rigul de dans devenit neîncăpător, mesele încărcate cu bucate ca la zile mari, ne-au ajutat să uităm de griji, de supărări.

Seara a debutat cu un recital de pian susţinut de domnul Lucian Opriş. Iar cele mai frumoase mărţişoare au fost copiii de la Ansamblul Folcloric Măgura Codlei.

Două domnişoare, Lalu Daria şi Adam Lorena, au cântat câteva piese de muzică populară, topind inimile tuturor mămicilor prezente la eveniment.

În centrul atenţiei s-au aflat, după cum era de aşteptat, toate doamnele şi domnişoarele. Au primit flori şi complimente, au fost invitate la dans şi curtate de cavalerii de toate vârstele prezenţi la Balul Mărţişorului.

Aflat la a X-a ediţie, evenimentul organizat de Casa de Cultură Codlea este o tradiţie de un real succes. Până târziu în noapte au răsunat cântecele solistei Rodica Stan. Ne-au bucurat piesele interpretate de formaţia Sideral (voce: Lucian Bădulescu) şi saxofoniştii Duca Alexandru şi Mădălin Solomon.

Balul Mărţişorului (VIDEO)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic