Avon și Kaufland te așteaptă la Codlea – Exclusiv pentru femei!

0
3.205 vizualizari
views

AVON si Kaufland Romania și-au propus să ajute cât mai multe femei și au reluat și anul acesta consultațiile gratuite pentru depistarea cancerului la sân. Caravana Cancel Cancer va fi prezentă în orasul Codlea în perioada 28-30 iunie în parcarea Kaufland după următorul program:
28.06: 12:00-20:00
29.06: 10:00-19:00
30.06: 10:00-19:00
👨‍⚕️ Consultațiile se vor acorda în limita timpului disponibil, oricărei femei care le va solicita
🕑 Numărul maxim de consultații pe care un medic îl poate susține pe zi este de 30 (fiecare ecografie înseamnă 20 de minute)
🎫 Accesul se va face pe baza unui bon de ordine pe care îl puteți lua de la recepția spațiului Cancel Cancer.

Ce înseamnă o consultație #CancelCancer? 💕

1️⃣ Pentru mai bună desfășurare a lucrurilor, fiecare participant din cadrul Cancel Cancer trebuie să obțină un bon de ordine de la recepție.
2️⃣ Având în vedere noile reglementări cu privire la colectarea și prelucrarea datelor, fiecare participant trebuie să semneze un acord prin care primește la cunoștință ce date personale îi sunt cerute și ce presupune prelucrarea acestora.
3️⃣ Participare la atelier de informații cu privire la cum se face autoexaminarea
4️⃣ Anamneză (consultație generală a sânilor)
5️⃣ La recomandarea voluntarului medical, care va face o examinare individuală, pacientele care prezintă particularități, intra in casuta Avon și așteaptă să fie preluată pentru ecografie.
️6️⃣ Pentru femeile cu vârsta + 45 se va face automat o trimitere către o mamografie și i se va oferi un voucher pentru o investigație la o clinică parteneră din orașul/adiacent orașului în care se face recomandare
Fiecare femeie va primi o fișă în urma consultului si, dacă este cazul, buletinul ecografic.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic