Autorul accidentului de pe 9 Mai identificat după nici două ore

2
873 vizualizari
views

Renault Megan accident Codlea1

În urmă cu aproximativ două ore prezentam cititorilor noștri cazul unei coliziuni, în care autorul părăsise locul faptei, partea vătămată postând poze pe facebook în vederea găsirii vinovatului. (vezi aici)

Informația a fost preluată de către redacția noastră și în scurt timp a fost indicată o posibilă mașina cu un cetățean la volan, care staționa în zona Codlea Nord.

Din primele cercetări a reieșit că autoturismul marca Renault Megane era avariat pe partea lateral dreapta, având urme ale coliziunii cu un alt autoturism. Șoferul mașinii, un cetățean în vârstă de 44 ani, se afla într-o stare avansată de ebrietate și a fost dus la spital pentru recoltarea probelor de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Acesta a recunoscut că undeva pe drum a lovit o altă mașina care era parcată pe margine, dar că nu își mai amintește unde anume. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurarilor care au condus la producerea evenimentului.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. ma bucur de initiativa codlea-info.
    pe la ora 19:50 am trecut pe strada 9 mai dinspre codlea nord. la urcarea dealului de la codlea nord, pe dreapta pe partea carosabila 100% erau parcate 2 autoturisme, dintre care unul de teren, iar in vf dealului tot pe partea dreapta, stationa un autoturism cu farurile aprinse, pe langa care erau cel putin 2 persoane, probabil era autoturismul implicat in accident.
    ce ma ingrozeste e faptul ca daca pe aceasta portiune de drum ma intalneam cu acel betivan, putea rezulta o tragedie, mai ales ca in masina mea se mai aflau 2 adulti si un copil.

  2. toata „stima” pentru cel a lovit si a fugit,mai ales daca era si baut, vorba celui de mai sus daca producea vreun accident cu victima, tot asa nu stia?

Comments are closed.