Automat pentru plăți persoane fizice și juridice în cadrul proiectului de digitalizare

1
1.235 vizualizari
views

Digitalizarea administrației publice locale vine la pachet și cu un sistem integrat de efectuare a plăților, dedicat atât persoanelor fizice cât și juridice.

Un pas important în implementarea proiectului digitalizării, spune Mihai Cîmpeanu, primarul municipiului Codlea.

”Aparatul înlocuiește cu succes operațiunea de la ghișeu și, mai mult de atât, nu se supune unui orar de funcționare. În zilele următoare vom decide unde va fi amplasat în oraș acest automat, cel mai probabil într-o zonă frecvent circulată de cetățeni. La acest moment aparatul este în testări și va fi disponibil din 15 decembrie.” – Mihai Cîmpeanu

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Puneti automat , iar pe Ghiseul . ro nu aveti sumele aferente impozitelor locale incarcate. Ma chinui de o saptamana sa fac o plata si nu pot. Daca am sunat la primarie, angajatii respectivi nu prea stiau ce este de plata si daca le-am spus ca nu merge aplicatia Ghiseul mi-au spus sa vin acolo ( in vremurile astea !) sau ca a platit altcineva , iar in final mi-au dat un cont de trezorerie. Nu mai spun ca in mod normal trebuoe pentru fiecare articol din impozit un alt cont. Eu practic in contul de cladiri virez si imp cladiri si auto si taxe locale. Asa ca nu va mai laudati ca daca merge si asta la fel ca Ghiaeul.ro ……….

Comments are closed.