Auchan City inaugurat la Brașov

0
3.473 vizualizari
views

DSC_0059 (Copy)

Magazinul cu o suprafaţă de 6.000 de metri pătraţi a fost rebranduit în formatul Auchan City.

Transformarea magazinului Real în Auchan a durat 17 zile şi a constat în reorganizarea suprafeţei de vânzare, extinderea unor raioane, decorarea, sistemele informatice, formarea echipelor şi introducerea comerţului Auchan, de tip discount. Unul din cei mai mari vanzatori de produse la vrac: de la detergenti, balsami de rufe, cea mai mare zona de produse vrac cu cafea, dulciuri, condimente, paste fainoase, fructe uscate, cea mai mare zona din Transilvania cu produse vrac congelate. Cea mai mare zona de carmangerie de unde se poate achizitiona atat la bucata cat si la kilogram, pretul pe kilogram fiind acelasi la ambele moduri de ambalare. S-a restrans zona de Nonfood in favoarea raioanelor de cosmetice si detergenti, unde gama de produse este foarte vasta si diversificata, cu produse prim- pret de foarte buna calitate. Auchan City Braşov cuprinde 40.000 de produse din care peste 2.500 sunt marca proprie Auchan.

La deschidere au participat Ioana Tosa – Director Regional Aria de Nord, Frederic Belon – Director Operational Romania, Laurentiu Furtuna- Director Auchan Brasov Vest.

Inaugurare Auchan Brasov (VIDEO)

Luni, 11 noiembrie, se va zidi piatra de temelie la cel de-al doilea magazin Auchan din Brasov, din Tractorul – Auchan Coresi

DSC_0076 (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic