Au primit flori, s-au distrat și au rupt pantofii pe ringul de dans – Ziua Femeii la Codlea

0
7.824 vizualizari
views

Distracție la superlativ cu ocazia zilei de 8 Martie pentru femeile care au ales muzica lui Puiu Făgărășanu la Restaurant Conacul lu Bebe. Întâmpinate cu flori chiar de către Bebe, doamnele și domnișoarele și-au etalat ținutele elegante, special pregătite pentru această ocazie.

Nu au lipsit surprizele cu premii câștigate la tombola organizată de gazde. S-au câștigat produse cosmetice și obiecte de uz casnic, șampanie și produse Avon, dar și cd-uri semnate de Ioana Bozga, prezentă la conac cu cel mai nou album. De remarcat este faptul că restaurantul a reunit doamne și domnișoare din tot județul Brașov, femei care au ales să vină de la Zărnești, Făgăraș, Predeluț, Râșnov, Hălchiu, Rupea și alte localități. Nici Puiu Făgărășanu și formația nu s-au lăsat, au știu să cânte pe sufletul publicului prezent și să facă o atmosferă deosebită. Felicitări și o primăvară frumoasă tuturor!

Pentru a vedea toate fotografiile CLICK AICI @ConaculLuBebe

DSC_0055 (Copy) (Copy) DSC_0081 (Copy) (Copy) DSC_0167 (Copy) (Copy) DSC_0258 (Copy) (Copy) DSC_0073 (Copy) (Copy) DSC_0111 (Copy) (Copy) DSC_0185 (Copy) (Copy)

 

VIDEO – 8 MARTIE CU PUIU FĂGĂRĂȘANU

 

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic