Au fost demarate lucrările pe strada Florilor

0
1.002 vizualizari
views

Utilajele companiei care va reabilita integral strada Florilor din cartierul de sud-vest al Codlei îndreaptă tone de pământ pe drumul de piatră, pentru a-l aduce la forma în care, la final, se va turna covor asfaltic pentru prima dată în istoria acestei străzi. Vor fi refăcute rigolele, trotuarele, pluviala, etc, urmând să se intre pe strada Negoiu. Din informațiile primite de la administrația locală pe strada Florilor se va urma aceeași procedură ca pe strada Constituției, Libertății, Schei, astfel că, la predarea lucrărilor putem considera că străzile vor arăta la fel, exceptând zona verde.

Important este ca lucrurile să se facă bine, cu simț de răspundere, astfel ca locuitorii să fie mulțumiți de un lucru trainic.

În paralel, pe strada Măgurii, între Școala Germană și DN1 s-a decopertat asfaltul, acesta urmând să fie înlocuit de granit, așa cum prevede proiectul european de reabilitare a zonei Centrul Istoric – Muzeul Tradițiilor – Casa de Cultură – Bibliotecă. Chiar în mijlocul giratoriului de la germană a fost montat un panou cu proiectul de reabilitare. Persoanele care doresc să se informeze pot consulta legenda proiectului.  Noi am descoperit pentru cititori o cișmea, un ceas stradal, mobilier urban cu un design încântător.. Încet și sigur orașul începe să prindă formă. Mult a fost, puțin a mai rămas.

DSC_0236 (Copy) DSC_0239 (Copy) DSC_0241 (Copy) DSC_0246 (Copy) DSC_0247 (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic