Au avut dreptate… într-o mână!

1
1.248 vizualizari
views
Se dau jos semnele de circulatie

In contractul parcarilor si a amplasarii semnelor de circulatie, oficialii Primariei Municipiului Codlea au ajuns intr-un final la concluzia ca au avut dreptate… într-o mană! Spre norocul acestora si al cetatenilor orasului, cealalta mana a fost cea a lui Erwin Albu, care a sesizat in repetate randuri faptul ca exista mari nereguli. Dupa lungi cugetari si impunsaturi intre consilierii locali si executivul primariei, s-a dispus oficial operatiunea de anulare a semnelor de circulatie amplasate pe cat de defectuos, pe atat de ilegal in Codlea, si demontarea acestora. La noi ca la nimeni, insa! Facand o retrospectiva a celor intamplate zilele trecute, se nasc din acelasi puţ al gandirii intrebari de genul:

„Cine va despagubi oamenii care au platit amenzi, aflandu-se paradoxal (atentie!!) ilegal in ilegalitate?”

Dar cum puţul gandirii e fara fund, astfel de intrebari vor ramane fara raspuns, urmand ca, probabil, sa dam mana cu mana si sa ingropam dreptatea fiecaruia pentru a sadi o dreptate comuna, favorabila tuturor partilor, cu… respectarea caietului de sarcini.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. […] Au avut dreptate… într-o mână! Wed Dec 15, 2010 20:23 pm In contractul parcarilor si a amplasarii semnelor de circulatie, oficialii Primariei Municipiului Codlea au ajuns intr-un final la concluzia ca au avut dreptate… într-o mană! Spre norocul acestora si al cetatenilor orasului, cealalta mana a fost cea a lui Erwin Albu, care a sesizat in repetate randuri faptul ca exista mari nereguli. Dupa lungi cugetari […] […]

Comments are closed.