Atelier ceramică figurativă – Fundația LETA

0
1.693 vizualizari
views

Și în acest an, proiectul educațional al Fundației LETA din Codlea continuă, sub îndrumarea artistului ceramist Marius Diaconu. Invățăceii sunt elevi de clasa a VIII-a, ai Școlii Gen. Nr. 3 Codlea. Cursurile în cadrul atelierului de ceramică au loc în fiecare zi de miercuri, iar copiii sunt încântați să participe. Modelează diferite forme și sunt atenți la indicațiile profesorului lor. Este un alt mod de a-ți petrece timpul liber.

Dacă pentru unii dintre aceștia modelarea lutului este o eliberare, alții o vad ca o pasiune sau ca o recunoaștere a aprecierii meritelor din partea parinților. Benefică, activitatea le lărgește orizontul creației și îi îndeamnă să viseze că într-o buna zi vor face parte dintre cei care vor expune lucrări la mari expoziții de profil.

Nu sunt fonduri, ne mărturisește Marius Diaconu, cel care se ocupă de elevi în aceasta sesiune, însă acest lucru nu îl împiedică să pună suflet și să facă tot posibilul ca acești copii să își desfășoare activitatea în cadrul Fundației LETA.

Ceramică figurativă (VIDEO)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic