Asociatia Pro Codlea-Concert de Colinde

0
947 vizualizari
views

Asociatia Pro Codlea organizeaza in acest an editia a II-a Concertului de Colinde care va avea loc Sambata, 18 Decembrie 2010, incepand cu ora 16.00, in incinta Casei de Cultura din Codlea, la care vor participa corurile bisericilor din municipiul Codlea alaturi de alti invitati speciali.

„Crăciunul  înseamna mai mult decât brazi împodobiţi, lumânări aprinse, miros de cozonaci şi mere coapte, Crăciunul este spiritul dulce al prieteniei, sufletul cald al mamei, al părinţilor, al celor dragi care luminează tot anul, este bunătatea, speranţa renăscută, este pace şi înţelegere.”

Este si dorinţa  membrilor Asociaţiei ProCodlea este de a nu fi singuri în aşteptarea Naşterii Mântuitorului, de aceea în luna decembrie, luna cadourilor, Asociaţia Pro Codlea are pentru a doua oara  iniţiativa de a organiza un Concert de Colinde, pentru a se întâlni şi a sărbători împreună, pentru a asculta şi cânta împreună colinde.

Concert de Colinde Editia I – 2009

Din dorinţa de unitate la nivelul comunităţii noastre, au confirmat participarea la Concertul de Colinde:  corurile de la Bisericile Ortodoxe, corurile şcolilor generale si a liceelor din Codlea, corul Ecumenic Maghiar, corurile de la  Bisericile Penticostale, corul Casei de Cultură, corul de la Penitenciar, corul Bisericii Betel, corul  Bisericii Germane, corul Bărbătesc Nasterea Domnului si nu in ultimul rand  vor  mai canta  solisti ca : Alexandru Irimia, Noemi Tudor, Prof. Adina Alexe si Prof. Horatiu Popescu .

Asociatia Pro Codlea doreste sa faca o tradiţie din acest Concert de Colinde şi speră că acest eveniment se va desfasura in fiecare an.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic