Aproximativ 3000 vizitatori au trecut pragul Muzeului Tradițiilor Codlene

0
1.185 vizualizari
views
DCIM100MEDIADJI_0009.JPG

Muzeul Tradițiilor Codlene, un edificiu nou inaugurat în municipiul nostru în data de 13.05.2016, a reușit să atragă până în prezent un număr impresionant de vizitatori.

Numărul total se apropie de 3.000 de persoane, dintre care mai mult de jumătate sunt turiști veniți din afara orașului, ceilalți fiind localnici dornici să descopere informații valoroase din istoria Codlei.

Turiștii care ne-au trecut pragul sunt atât români cât și străini. Numărul lor a crescut în ultima perioadă și datorită proiectului de colaborare cu Biserica Evanghelică din Codlea, unde un grup de tineri voluntari din parohie în perioada 11.07-15.09.2016, oferă posibilitatea vizitării în aceeași locație și a bisericii.

Din România au fost vizitatori din aproximativ 15 județe cu preponderență din Brașov, Sibiu, București, Iași, Cluj,Timișoara și Arad, iar din afara țării din Germania, Republica Moldova, USA, San Salvador, Ungaria, Franța, Danemarca, Spania, UK, Elveția și Olanda.

Pe viitor Muzeul își propune creșterea numărului de vizitatori, prin organizarea unor noi expoziții care să captiveze atenția publicului iubitor de istorie și tradiții.

Paula Rișcău,
Responsabil promovare Centru Istoric

DCIM100MEDIADJI_0009.JPG
DCIM100MEDIADJI_0009.JPG

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic