Apelul codlenilor catre ministrul sanatatii: Vom bloca DN1!

1
1.123 vizualizari
views

Ajunsi la limita disperarii,  oamenii au amenintat ca vor bloca drumul national. La manifestatia de protest de astazi din promenada, cetatenii s-au adunat pentru a manifesta impotriva deciziei Ministerului Sanatatii de a desfiinta Spitalul Municipal Codlea.

Manifestatie de protest – Spitalul Codlea

La indemnul lui Erwin Albu, au facut un exercitiu demonstrativ, care s-a dorit a fi un avertisment si un semnal de alarma totodata fata de autoritati, deplasandu-se la limita dintre piata si DN1. Luate prin surprindere, fortele de ordine, au facut un cordon intre multimea de oameni si cei 4 pasi care ii mai desparteau de drumul national.

Exercitiu demonstrativ – Blocarea DN1

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. ma intreb: decizia blocarii DN1 este pur actionism sau act der rebeliune in care fiecare participant se alge cu o amenda „frumoasa” (conform legii, care interzice ambuteiajul de circulatie de catre persoanele private)(nepunand la socoteala conscintele acestei actiuni: blocarea de transport al bolnavilor la spitale neanchise, blocarea de urgente a politiei si pompieri, covoi militar etc) … fara sa exagerez prea mult, calea de a sustine Spitalul, cum am spus-o si in alte comentarii la aceasta tema, este alta) Ganditi-va bine, masmedia e de partea voastra, petitiile la Ministerul Sanatati in masa, stransul de semnaturi din poarta in poarta etc.
    Incercati totusi sa ramaneti cu picioarele pe pamant chibzuind actiunile pe care le faceti.

Comments are closed.