Antonio Esfandiari – a castigat la World Series of Poker (WSOP) 18.000.000 $

0
1.131 vizualizari
views

Ediţia din 2012 a World Series of Poker (WSOP) a stabilit multe recorduri în istoria pokerului. Castigatorul a luat nici mai mult nici mai putin de 18,346,673 de dolari. O zi memorabila, care a dat un nume de seama pentru poker si un eveniment care va fix o nouă definitie pentru competitiile de poker.

Un alt record stabilit in aceasi “zi de tinut minte” este buy-in-ul de 1 million $ pentru accesul in turneu. Acesta a avut loc la initiativa ONE DROP si s-a dovedit a fi una dintre cele mai semnificative iniţiative caritabile. Acest buy-in este de asemenea cel mai mare din istoria turneelor de poker. Acest turneu a fost denumit BIG ONE for ONE DROP si a fost gazduit de WSOP, pentru a fi dedicat asociaţiei ONE DROP. Oricine cu varsta de peste 21 de ani a putut intra in competiţie.

Startul evenimentului a fost dat pe 1 iulie si a inclus si o cursa pentru o brara WSOP. Participantii au fost conditionati de un depozit initial de 500.000 de dolari doar pentru a-si rezerva un loc, din moment ce s-a prevazut un numar maxim de 48 de participanti. Fiecare taxă de intrare a avut prevazut un procent de 11.11% directionat catre ONE DROP, ceea ce inseamna ca organizatia a beneficiat de 5,533,32 $, iar restul de 888,889 $ au fost directionaţi catre fondul de premii. Fiecare zi a evenimentului a constat in 10 niveluri, fiecare avand o durata de 60 de minute.

În afară de faptul ca a fost acordat cel mai mare premiu din istoria pokerului, cel care a terminat pe locul al doilea a fost cu adevarat dezavantajat de proportia premiului. A primit doar 10,112,001 $. Castigatorul locului al treilea a fost platit cu doar 4,352,000 $. Finalistul de pe locul patru a primit mai putin de atat, iar al cincilea chiar si mai putin. In total, topul de 9 finalisti a colectat suma astronomica de 42,666,672 $. Insumand toate acestea, editia din 2012 a WSOP a acordat mai multe premii in cash îitr-o singura zi decat a acordat vreodata orice alt turneu de poker live in istorie, pe intreaga durata a desfasurarii lui.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic