Andrenalină si mii de cai putere la Codlea

0
986 vizualizari
views
Cupa BGS Offroad
Cupa BGS Offroad

Cupa BGS Offroad
Cupa BGS Offroad

Mii de cai putere au luat starul la cea mai tare competiţie offroad organizată de BGS Motorsport în perioada 29 aprilie – 1 mai în zona Braşov – Codlea. Prestigiosul concurs a fost un real succes pentru toţi concurenţii cât şi pentru organizatori.
Soare, adrenalină, cai putere, râpe, noroi, distracţie şi multe zambete, cam aşa putem descrie în cateva cuvinte admosfera creată de-a lungul celor 3 zile.  Participanţii au avut parte de surprize plăcute pe toata durata desfaşurării concursului. Competiţia a avut 3 niveluri de dificultate: Standard, Open si Extrem. La categoria Standard au participat maşini nepregatite sau puţin pregătite care, au avut de înfruntat un traseu de dificultate medie. La celelalte 2 categorii, Open şi Extrem, traseele pregătite de organizatori au fost destul de grele, mai ales la Extrem unde au participat cei mai experimentaţi piloti care au avut de parcurs probele unui traseu dur.
Aşa cum s-a promis, în prima zi, înainte de a lua startul, toţi concurenţii au avut de plantat cate 2 copaci.

Dupa ce şi-au demonstrat abilităţile de agriculori, au plecat, în funcţie de categoria din care făceau parte, să înfrunte traseele stabilite în detaliu de către organizatori. Din păcate, cateva echipe au fost nevoite să abandoneze din cauza problemelor tehnice dar, majoritatea au reuşit să termine cu success şi să se întoarca la baza de finish în aplauzele celor care îi aşteptau curioşi.
În ultima zi, BGS Motorsport a venit cu o surpriza nemaipomenita pentru toţi iubitorii acestui sport extrem: o maşină de teren construită 100% în service-ul BGS.
La sfarşitul celor 3 zile de concurs, invazia de adrenalină si satisfacţie, a şters complet oboseala din ochii tuturor.
“Ne bucurăm să vedem satisfacţie în ochii celor care au participat. S-a muncit foarte mult pentru acest eveniment, iar faptul că cei care au concurat au fost foarte încantaţi de tot ce le-am oferit în aceste 3 zile ne rasplateşte inzecit toată truda de pana acum. Sper să ne vedem în aceeasi formulă, poate chiar mai mulţi, şi la competiţiile ce vor urma.” a declarat Bogdan Oprea, Director de concurs BGS Motorsport. Mai multe fotografii, filmările şi rezultatele finale le gasiţi pe www.bgsmotorsport.ro

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic