Ana Loredana Predescu: Tinerii trebuie cointeresați să vină la vot! Propunere-diminuarea vârstei de la 23, la 21 de ani pentru candidatura tinerilor

0
102 vizualizari
views

Ana Loredana Predescu: Tinerii trebuie cointeresați să vină la vot! Propunere-diminuarea vârstei de la 23, la 21 de ani pentru candidatura tinerilor!

”Am fost onorată să particip la evenimentul „Tinerii Votează – împreună construim România de mâine”, desfășurat la Palatul Parlamentului. Am vorbit în primul rând ca un reprezentant al tinerilor pentru că mă consider în continuare aparținând acestei generații dar, în același timp, pot să afirm că fac parte din categoria părinților din acel sondaj, care își doresc pentru copiii lor să rămână în țară. Consider că în România sunt două categorii defavorizate prin lipsa politicilor publice adresate acestora: oamenii de afaceri și tinerii.

Sunt un om care sprijină tinerii. Pe parcursul mandatului de deputat, am promovat și am încurajat tineri docți, bine pregătiți, cu viziune modernă și cu pasiune pentru muncă, cu care pot spune că am avut o colaborare excelentă și nu de puține ori, chiar am învățat multe de la ei.

Dreptul tinerilor de a se implica in politică este garantat de Constituție și este și datoria partidelor să sprijine, să inspire și să formeze tineri pentru viitor.

Tinerii trebuie cointeresați să vină la vot! Și pentru a face asta , propunerea cu care eu am venit in fața tinerilor a fost modificarea legislației pentru a coborî pragul de la 23 de ani, la 21 de ani pentru a facilita accesul a cât mai multor tineri în administrația publică locală.

Tinerii pot reforma România, iar noi, clasa politică, avem datoria să încheiem acel ciclu al generației de sacrificiu. Mesajul meu pentru ei este că peste cinci-zece ani,  vor munci și își vor crește copiii în lumea creată de ei astăzi!” – Ana Loredana Predescu

La eveniment au participat și Vasile Dîncu, senator, președintele Consiliului Național PSD, dl. Alexandru Muraru, deputat și vicepreședinte PNL, dna. Oana Țoiu, deputat, vicepreședinte USR si dna. Ramona Strugariu, europarlamentar, co-președinte REPER.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

LĂSAȚI UN MESAJ