Ample acțiuni de dezinfecție pe raza orașului

1
1.548 vizualizari
views

Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență și Servicii de Gospodărie Măgura Codlea acționează pentru spălarea și dezinfectarea cu soluție pe bază de clor a trotuarelor și aleilor pietonale din municipiul Codlea.

Primarul Municipiul Codlea, Mihai Cîmpeanu, spune că a luat această decizie tocmai pentru a diminua cât mai mult riscurile de transmitere COVID-19 în zonele des frecventate de către populație.

Locuitorii sunt sfătuiți să rămână cât mai mult posibil în case, să nu iasă decât atunci când există urgențe reale, să evite contactul cu alte persoane în cazul în care ies și să respecte măsurile și recomandările pentru protejarea acestora.

VIDEO – Spălare și dezinfectare trotuare și spații publice

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Domnule Primar sa dezinfectati toate străzile Orașului nu doar centrul Orașului Codlea, pe str. Halchiului zi și noapte aleargă tirurile cu viteza mare de se mișcă casele parca e cutremur, nu este suficient că nu se poate respira din cauza poluări , macar din cînd în cînd dezinfectati soseaua și trotuarul , anul trecut niciodată nu au venit să tindă iarba ,sau să curețe soseaua de mizeriile care le aruncă șoferii macar acum sa vă ocupați și de str.Halchiului

Comments are closed.