Alți șase consilieri locali au trecut la AUR Brașov

0
314 vizualizari
views

Ana Loredana Predescu, deputat AUR de Brașov și președintele filialei județene, a organizat o conferință de presă pentru a anunța că o nouă garnitură formată din șase consilieri locali, de la alte formațiuni politice, s-au alăturat echipei AUR Brașov, dar și pentru a-l prezenta pe noul Secretar general al filialei județene.

Echipa AUR Brașov continuă să crească! Urmare a manevrei PSD&PNL cu comasarea alegerilor și cu listele de candidați comuni, acțiuni prin care, din frică, cei de la putere vor să oprească ascensiunea AUR și să salveze Partidul Național Liberal din cădere liberă, am identificat antidotul împotriva planurilor coaliției de guvernare: ne consolidăm toate organizațiile locale din județ și atragem alături de noi aleși locali care au dovedit că pot să fie manageri de localități, oameni integri cu experiență și rezultate în administrația locală, nu doar oameni de partid”, a declarat deputata Ana Loredana Predescu.

În politică, „2+2 nu fac 4”! Decizia PNL și PSD de a avea candidați comuni la alegerile viitoare este o trădare la adresa electoratului propriu și o tentativă de eliminare a opoziției prin crearea unui „partid Stat” care să acapareze toate palierele puterii, administrația, legislativul și executivul.

Această concentrare a puterii este specifică regimului de tristă-amintire al lui Traian Băsescu. Fostul viceprimar și City Manager al Municipiului Brașov, în prezent consilier local la Prejmer a venit în AUR și va avea funcția de secretar general al Organizației Județene AUR Brașov.

De asemenea, și-a manifestat și intenția de a candida la Primăria Municipiului Brașov. Cei șase consilieri locali care au trecut la AUR Brașov: Miklos Gantz consilier local PMP Prejmer, Nicoleta Cîșlaru consilier local PMP Feldioara, Ovidiu Pop consilier local PRO România Hârseni, Raul Constantina consilier local PRO România Sânpetru, Boghiu Ion consilier local PRO România, Șchiopu Constantin consilier PNL Hălchiu.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

LĂSAȚI UN MESAJ