Alianța pentru Unirea Românilor (A.U.R.), a demarat campania de strângere de semnături pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis

0
1.380 vizualizari
views

Începând cu data de 1 npiembrie 2021, Filiala Brașov a Partidului Alianța pentru Unirea Românilor anunță că a inițiat procedura de demitere a președintelui Klaus Iohannis. Liderii organizaţiei invită să se alăture acestui demers şi alte formaţiuni politice, dar şi organizaţii civice.

Asemenea tuturor filialelor din țară și din Diaspora, A.U.R. Braşov strânge deja semnături
pentru supendarea preşedintelui Klaus Iohannis. În următoarele săptămâni, membrii A.U.R. și voluntari înscriși deja pe listele noastre, vor ajunge în toate localitățile județului pentru colectarea semnăturilor.

“Constituția a fost încălcată adesea de către șeful statului. Am început colectarea de semnături în rândul parlamentarilor și în fiecare localitate, inclusiv în diaspora. Invităm toate formațiunile politice și civice să ni se alăture acestui demers” a declarat co-președintele A.U.R., deputatul George Simion în cadrul Conferinței de presă susținută în Palatul Parlamentului. Pentru a semna demiterea președintelui Klaus Werner Johannis, vă așteptăm la sediul județean al Alianței pentru Unirea Românilor din Brașov, situat pe Calea București, nr. 96, iar pentru a lua legătura cu coordonatorii organizațiilor locale A.U.R din localitatea dumneavoastră apelați la nr. 0720303436.
De asemenea, puteți accesa site-ul www.josiohannis.ro pentru a semna online.

A.U.R. BRAȘOV
Coordonator Județean: Borta Raluca Maria

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic