Alexandra Crivineanu: vă invit, doamnelor (și nu numai) și vă îndemn, ca pe 10 noiembrie să votăm împreună o doamnă pentru Președinția României!

0
887 vizualizari
views

Alexandra Crivineanu: În calitate de președinte al Organizației Județene a Femeilor Social Democrate Brașov, vă invit, doamnelor (și nu numai) și vă îndemn, ca pe 10 noiembrie să votăm împreună o doamnă pentru Președinția României!

Participarea politică a femeilor este fundamentală pentru democrație și este esențială pentru realizarea dezvoltării durabile și a păcii.

A rămas mai puțin de o săptămână până la primul tur de scrutin al alegerilor prezidențiale, iar campania electorală este în plină desfășurare. Candidatul Partidului Social Democrat, Viorica Dăncilă, este, potrivit sondajelor, principalul contracandidat al actualului președinte Klaus Iohannis.

În calitate de președinte al Organizației Județene a Femeilor Social Democrate Brașov, vă invit, doamnelor (și nu numai) și vă îndemn, ca pe 10 noiembrie să votăm împreună o doamnă pentru Președinția României!

Pentru că Viorica Dăncilă este prima femeie prim-ministru, prima femeie președinte al PSD și prima femeie candidată a partidului la prezidențiale.

Iar dincolo de toate acestea, este un om, o femeie, o mamă. Candidatul nostru este extrem de atașat de copii. Ea însăși a înfiat un copil și cât timp a fost prim-ministru, alocațiile aproape s-au dublat, de la 84 la 150 lei. S-a luptat pentru ușurarea vieții mamelor și a celor mici: a cescut indemnizația minimă lunară pentru concediul de creștere a copilului, a demarat proiectul Contul Junior, a finanțat tabere gratuite pentru cei mici.

Viorica Dăncilă a demonstrat mereu că este o femeie politician care preferă să construiască, nu să intre în scandaluri. A reacționat la provocări doar când a fost în interesul românilor.

România are nevoie, mai mult ca oricând, de un președinte căruia îi place să fie în mijlocul oamenilor, să afle de la ei care sunt problemele cu care se confruntă, nu ca Iohannis care stă ascuns în Palatul Cotroceni.

Este un om al unității, care a demonstrat că iubește România și pe români. Pentru că și-a dorit o Românie unită și prosperă. Iohannis este cel care a îndemnat tot timpul la dezbinare și cel care nu ezită nicio clipă să vorbească de rău despre România atunci când pleacă în deplasări externe.

Fiind o persoană care pune suflet în tot ceea ce face, Viorica Dăncilă s-a îngrijit de femeile și copiii greu încercați de soartă. Sub guvernarea PSD  au fost adoptate Legea pentru combaterea violenței domestice și proiectul de lege privind înființarea instituției Avocatul Copilului.

Candidatul PSD este o femeie care simte o mare grijă pentru cei nevoiași. Cât timp a fost prim-ministru a crescut salariul minim și indemnizatiile persoanelor cu handicap.

A demonstrat respect și recunoștință pentru persoanele vârstnice. A majorat punctul de pensie, a crescut pensia minimă garantată, a oferit bilete gratuite de tratament.

Stimați brașoveni, stimate doamne brașovence, Viorica Dăncilă este femeia puternică în fața căreia adversarii săi bărbați au demonstrat că nu au curajul, forța și echilibrul său.

Față de ceilalți candidați ce sunt spectatori la problemele României și sunt departe de români, candidatul PSD la alegereile prezidențiale este omul care înțelege cel mai bine problemele românilor obișnuiți și care se implică pentru rezolvarea acestora.

Viorica Dăncilă înseamnă schimbare în bine la Președinția României.

Pe 10 noiembrie, vă îndemn să votați o femeie! O femeie care a demonstrat că simte și iubește românește!

Articol comandat de Partidul Social Democrat – PSD
Executat de Zeiden Media Design SRL
CUI mandatar financiar coordonator: 31190008

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic