ALEGERI EUROPARLAMENTARE – Candidații Alianței PSD-UNPR-PC

0
1.266 vizualizari
views

Vineri, 25.04.2014 a început oficial campania pentru alegerile europarlamentare. Pe parcursul celor 30 de zile, 14 partide, o alianţă electorală şi 8 candidaţi independeţi se vor lupta pentru cele 32 de locuri rezervate României în Parlamentul European.

Alianţa Electorală PSD-UNPR-PC şi-a lansat, sâmbătă, în a doua zi de campanie, candidaţii la alegerile europarlamentare din 25 mai, în prezenţa preşedintelui Parlamentului European, Martin Schulz.

Alianța promovează un mesaj pozitiv și constructiv, vehiculând ideea unei Românii puternice aici, acasă, dar și în Europa, având motto-ul “Mândri că suntem români!”

Candidații susținuți de alianţa electorală PSD-UNPR-PC pentru județul Brașov sunt următorii:

corina cretu - candidat europarlamentare psd unpr pc

Corina Crețu

A luptat împotriva extremismului, discriminării și denigrării cetățenilor români în Uniunea Europeană, promovând în calitate de europarlamentar și vicepreședinte al grupului S&D politicile stângii europene. Prioritățile sale în mandatul viitor sunt legate de asigurarea tratamentului egal pentru români în fiecare stat membru UE, de combaterea sărăciei și a polarizării sociale la nivel european și de eliminarea inegalităților între statele membre, într-un ritm accelerat.

ecaterina_andronescu candidat europarlamentare psd unpr pc

Ecaterina Andronescu

În timpul mandatelor de ministru al Educatiei, a inițiat mai multe proiecte ce și-au propus îmbunătățirea învățământului liceal și superior, sprijinind descentralizarea învățământului românesc și luptând pentru realizarea unei reforme corecte în sistemul de educație, care să avantajeze în egală măsură elevii și cadrele didactice. Ca europarlamentar se va afla în centrul dezbaterilor care privilegiază domeniul educației, propunând abordări incluzive, menite să faciliteze accesul la educație al unui număr cât mai mare de copii din regiuni și grupuri defavorizate.

Dan Nica candidat europarlamentare psd unpr pc

Dan Nica

Are o experiență de peste 20 de ani în domeniul comunicațiilor și detine titlul de doctor în Stiințele Comunicării. Fiind ministru al Comunicațiilor în trei mandate, de numele său se leagă cei mai importanți pași făcuți de România în privința trecerii la Societatea Informațională. Ca europarlamentar, se va implica în proiectele de promovare a industriei românești de IT&C, în realizarea infrastructurii pentru un Internet de mare viteză accesibil tuturor. Va lucra pentru ca România să devină, în următorii ani, un adevărat hub regional al IT&C.

damian_draghici_candidat europarlamentare psd unpr pc 

Damian Drăghici

Este senator și consilier onorific al premierului Victor Ponta pe problemele comunității rome. S-a implicat activ în numeroase campanii naționale și internaționale pentru egalitatea de drepturi și șanse, în colaborare cu Guvernul român sau cu ONG-uri. Damian Drăghici este o personalitate cunoscută și respectată în Parlamentul European, fiind apreciat drept una dintre vocile reprezentative implicate în promovarea egalității de șanse și protejării drepturilor minorităților.

razvan-popa candidat brasov

Răzvan Popa

În calitate de viceprimar al municipiului Brașov, a promovat o viziune nouă, europeană, privind administrația locală și a inițiat o serie de proiecte vizând modernizarea orașului și creșterea calității vieții fiecărui cetățean, precum reabilitarea termică și energetică a școlilor, modernizarea rețelei de transport și distribuție a agentului termic. În calitate de europarlamentar, își propune să promoveze România și Brașovul – regiune pe care o reprezintă, militând pentru soluții constructive la problemele tinerilor europeni – accesul la piața muncii, formare profesională și accesul la educație.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic