Adrian Veștea: ,,Proiectul Aeroportului a mai făcut un pas spre concretizare”

0
974 vizualizari
views

Proiectul Aeroportului a mai făcut un pas spre concretizare.  Propunerea legislativă care vizează modificarea Legii nr. 297/2015 privind transmiterea unei suprafeţe de teren din domeniul public al statului şi din administrarea Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Cartof şi Sfeclă de Zahăr Braşov, judeţul Braşov, în domeniul public al Judeţului Braşov şi în administrarea Consiliului Judeţean Braşov, pentru realizarea obiectivului „Aeroport Internaţional Braşov-Ghimbav”, a primit avizul favorabil al Comisiei Juridice, de Numiri, Disciplină, Imunități și Validări din cadrul Senatului.

În prezența președintelui Consiliului Județean Brașov, Adrian-Ioan Veștea, și a primarului George Scripcaru, membrii comisiei au adoptat un raport favorabil pentru acest proiect, care urmează să fie înaintat plenului Senatului spre a fi dezbătut și adoptat în procedură de urgență.

„Cu sprijinul parlamentarilor de Brașov am reușit să trecem proiectul nostru prin Comisia Juridică a Senatului. Am făcut astfel un pas important în clarificarea problemelor juridice privind terenul Aeroportului, fapt care va deschide calea implicării efective în continuarea și finalizarea acestei investiții prioritare pentru întreaga comunitate a județului Brașov”, a spus Adrian-Ioan Veștea, președintele CJ Brașov.

De precizat este faptul că după ce raportul va fi adoptat în plenul Senatului, acesta va fi transmis Camerei Deputatilor, prin Secretariatul General al Senatului. Mai departe, Biroul Permanent al Camerei îl va repartiza comisiei/comisiilor de specialitate. Acestea vor dezbate proiectul legislativ și vor adopta un raport care va intra pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaților. În calitate de cameră decizională, aceasta va avea ultimul cuvânt în privința propunerii legislative privind modificarea Legii nr. 297/2015.

adrianvestea-copy

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic