Acțiunea de ridicare a câinilor vagabonzi continuă

2
1.214 vizualizari
views

În data de 6 septembrie, Primăria Codlea împreună cu Direcția Pentru Monitorizarea și Protecția Animalelor au continuat identificarea și ridicarea câinilor fără stăpân de pe domeniul public pe raza Municipiului Codlea. Dacă săptămâna trecută au fost ridicați câinii agresivi din centrul istoric, la această acțiune au fost vizate patrupedele din cartierele Colorom și Centrul Civic.

Pe parcursul lunii septembrie vor fi ridicați și câinii din cartierele 9 Mai și Codlea Nord. Cu toate acestea, suntem încă departe de a scăpa de problema câinilor comunitari, aceștia fiind în număr foarte mare. Direcția de Monitorizare și Protecția Animalelor a ridicat cu precădere câinii identificați ca fiind agresivi. Acțiunea a decurs fără incidente, existând discuții cu unii  locatari care au insistat să nu fie ridicați anumiți câini pe motiv că sunt ai blocului și sunt cuminți.

Ridicare câini vagabonzi Codlea (VIDEO)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. O actiune binevenita pentru cetatenii orasului nu numai ca sint agresivi ciinii dar produc un latrat noaptea de zici ca esti in vreum sat uitat de lume nu in ditamai munincipiul mult succes noului primar care pe zi ce trece ne dovedeste ca este un om de cuvint!!

  2. Si eu sunt de acord cu ridicarea cainilor de pe strazi,dar ce se intampla mai departe cu ei?Vor fi dusi in adapost si omorati,cum s-a mai intamplat nu demult in Codlea,pe drumul halchiului,si de asemenea stiu si cine i-a omorat,un doctor veterinar de aici. In adaposturi cainii sunt vai de capul lor,arata mai rau decat cei de pe strazi.Am vazut cu ochii mei.Dar asa suntem noi romanii,rai,indiferenti,de o cruzime fara margini, mai ales fata de animale.Dar asta e Romania,mai avem mult pana vom ajunge la nivelul celorlalte tari.In primul rand oamenii trebuie educati,asta lipseste cu desavarsire.

Comments are closed.