ACSM II Codlea – ACS Vulcan 4-6 după un meci ,,nebun” contând pentru etapa a III-a din Liga5 Brașov

0
1.832 vizualizari
views

O vreme deosebit de prietenoasă pe stadionul ,,Măgura” din Codlea, duminică 18 septembrie 2016 aproape de  orele prânzului când a fost programată partida de fotbal contând pentru etapa cu numărul 3 din Liga5 Brașov dintre ACSM II Codlea și ACS Vulcan.

O partidă care se credea revanșă pentru fotbaliștii din Codlea după insuccesul din Cupa României, partidă în care jucătorii codleni au pierdut cu 0-2 în fața vecinilor din Vulcan.  A fost de fapt o partidă spectaculoasă atât prin prisma evoluției scorului cât și prin ceea ce s-a petrecut pe teren. Nici nu s-au așezat bine gazdele în ghete că George Suciu a marcat pentru 0-1. Era minutul 2 al jocului. Ca să fie totul clar, același George Suciu a făcut 0-2 în minutul 7. Codlenilor, nu le ieșea nimic. Efectiv mai mult de 4-5 pase nu puteau lega, parcă aveau plumb în picioare. Asta s-a întâmplat și în minutul 29 când George Suciu îți trece în cont un curat Hat-Trick ducând scorul la 0-3 pentru oaspeți.

Era clar că nu era duminica norocoasă a codlenilor. Timp de 10 minute după marcarea ultimului lor gol, vulcănenii se întrec în curse surde între 16-le lor și 16-le codlean… Mulțumiți de scor, oaspeții ridică piciorul de pe accelerație și se mulțumesc să joace la trecerea timpului. Știam de la ,,fotbalul mare” că 2-0 e un scor periculos ! N-am știut, dar am aflat că nici 3-0 nu mai e sigur ! De ce afirm asta? În 5 minute am asistat la o răsturnare spectaculoasă de situație. Nu și de scor însă din păcate pentru jucătorii de la ACSM. Astfel, în minutul 40, căpitanul Cătălin Moldoveanu profită de o ,,bâlbă” dintre fundașii centrali vulcăneni și reduce diferența de scor la 1-3. Mai mult, după doar 3 minute, Raul Axinte pune serios o contră la minge căpitanului oaspeților, mingea nu este degajată și îl pune pe Raul în poziție de unu la unu cu goalkeeperul oaspeților, și cu un șut plasat îl execută de la 8m pe acesta pentru 2-3.

Discuții interminabile între jucătorii oaspeți, și la ultima fază a primei reprize, atunci când centralul Știrbu Ioan Victor din Brașov își privea cronometrul, Jonatan Boțomei face 3-3, rezultat cu care se intră la cabine. Repriza secundă începe mult mai prudent decât prma, ambele echipe mulțumindu-se să se apere exact și să apeleze la contraatacuri. Asta au făcut în minutul 61 jucătorii din Vulcan, când în urma unui contraatac, Lucian Corelea face 3-4. Doar 9 minute au fost în avantaj oaspeții. În minutul 70, Boțomei își trece în cont dubla și-un 4-4 ca la teatru nemulțumindu-i pe cei de pe bancă, dar și pe cei din teren îmbrăcați în verde fosforescent, jucătorii din Vulcan. Au mai fost 20 minute nebune, minute în care puteau marca atât jucătorii gazdelor cât și cei ai oaspeților. Când toată lumea aștepta finalul, când toți credeau că 4-4 e rezultatul final, Andrei Andreșiu punctează pentru vizitatori și scorul devenea 4-5 în minutul 90. Trei minute de prelungiri arătate de central pentru acest joc. Deloc mulțumiți de scor, codlenii se aruncă în atac și asediază poarta vulcăneană… Chiar și puținii spectatori sperau într-o minune codleană. N-a fost să fie… Pe când toți jucătorii gazde asediau poarta oaspeților, Alex Ghioașcă scapă pe-un contraatac și stabileșul final al jocului, un 4-6 care-ei face pe jucătorii ambelor echipe să se prăbușească pe gazon… epuizați…

ACSM II Codlea: Alesandru Torok, Jonatan Boțomei, Răzvan Busagă, Stelian Stoian, Raul Rușeț, Claudiu Sava, Dan Bănuț, Răzvan Șandru, Cătălin Moldoveanu (căp), Ciprian Tăgîrță.

Rezerve: Marius Motcă, Andrei Todirel, Răzvan Găman, Alexandru Steopan

Antrenor: Ionuț Necula

fotbal-codlea-vulcan fotbal-codlea-vulcan2

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic