ACSM Codlea și meciurile de pregătire

0
1.623 vizualizari
views

Vicecampioana ultimei ediții de campionat a județului Brașov a sunat adunarea! Astfel, cu mai bine de două săptămâni în urmă, cele 10 grupe de copii și juniori, dar și două grupe de seniori, una pentru Liga4 și noutatea, una pentru Liga 5, au început să se adune încet, încet și să intre în ritmul pregătirilor. Despre noutăți, cu siguranță vom reveni, cum dealtfel vom reveni cu numele și prenumele fotbaliștilor legitimați la ACSM Codlea. Chiar dacă încă unii dintre fotbaliști se mai află prin vacanță, în marea lor majoritate s-au prezentat la loturile din care fac parte, în pregătirea de vară pentru abordarea anului anului competițional 2016/2017.

Noutăți. Multe noutăți la clubul ACSM Codlea… Este normal și firesc pentru că la Codlea se vede că se vrea. Ce? Rămâne să vedem… Promitem să revenim cu toate detaliile referitoare la băncile tehnice ale tuturor celor 12 echipe codlene, cu loturile de jucători aferente grupelor de vârstă, dar și cu problemele cu care se confruntă clubul codlean, pentru că, să nu aibă cineva impresia că la Codlea curge lapte și miere pe Vulcănița și de-acolo se hrănesc sportivii și antrenorii… Selecționatele de juniori 2000 și 2001 au susținut mai zilele trecute meciuri de pregătire în companii selecte ale fotbalului românesc, și ne referim aici la echpe cu tradiție în fotbalul mare, Farul Constanța și CS Năvodari.

Echipele de la malul mării au avut la munte parte de condiții excelente de pregătire dar și de parteneri de întrecere pe măsura așteptărilor. Au fost meciuri de pregătire benefice pentru grupele de copii din Codlea, în care trebuie să notăm debutul în antrenorat al unuia dintre cei mai buni sportivi care activează la ACSM, este vorba de Mihai Pușcașu, sau dacă vreți, PUȘKIN… Chiar dacă nu a avut parte de victorie la debut, noi putem să-i urăm MULT NOROC lui Pușkin și viață lungă în antrenorat ș de ce nu în încă activitatea de fotbalist. Și echipa de seniori a ACSM-ului, a susținut zilele trecute un meci de verificare în compania vecinilor de la Zărnești, un meci de verificare în care-au fost incluși jucători aparținând formației codlene, jucători împrumutați pe la alte echipe în sezonul competițional trecut. Putem spune că lucrurile merg ca pe roate la ACSM, la debut.

acsmcodlea5 acsmcodlea6 acsmcodlea7

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic