Accident rutier pe DJ 112A la Codlea

2
2.462 vizualizari
views
Accident rutier la Codlea
Accident rutier la Codlea
Accident rutier la Codlea
Accident rutier la Codlea

In jurul orei 13  pe DJ 112A,  drumul care face legatura intre  Codlea si Vulcan, a avut loc un accident rutier ca urmare a neadaptarii vitezei la conditiile de drum. In autoturismul Ford Focus, care se deplasa in directia Vulcan,  se regaseau din primele informatii 5 membrii ai unei familii din localitatea Mina 1 Mai, mai exact parintii impreuna cu cei 3 copii ai lor. Soferul a pierdut controlul autoturismului acesta oprindu-se intr-un pom aflat pe marginea drumului, autoturismul fiind grav avariat. Nu exista victime, membrii familiei in stare de soc,  suferind  usoare traumatisme .  La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de politie, ambulanta cat si  serviciul descarcerare.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. Eu am apreciat operativitatea institutiilor abilitate, cat si colaborarea dintre paramedici. La un moment dat, in timp ce se acordau masurile de prim ajutor, in cele doua masini de la Ambulanta, medicul coordonator (cred), explica personalului ce are de facut, scurt, la obiect, cu o mare rapiditate. Apoi a spus ca se deplaseaza la spital cu cei 3 copii ocupanti ai masinii si dus a fost! Bravo!

  2. In accidentu asta am fost EU TATA SI 3 SURORI…cel care are a suferit si sufera cel mai mult e tata pt ca are bazinu fracturat si picioru dat de la loc an 2 locuri

Comments are closed.