A lăsat în urmă Alpii pentru a-și îndeplini visul copilăriei

0
979 vizualizari
views

A lăsat Alpii francezi pentru a veni în România să înființeze singura bază sportivă pentru sporturi extreme.

Este povestea unui tânăr brașovean, care pasionat de skateboarding a vrut să își împlinească visul – acela ca atleții din țară să aibă unde să se antrenze și asta pentru că până acum nu exista un loc special pentru astfel de sporturi. După o perioadă petrecută În Italia, unde a fost instructor de ski.

Rares a descoperit skateboard ul, sport care l-a cucerit pe loc. Așa se face a lăsat în urmă Alpii si a venit acasa, la Brasov, unde transformat o hală pentru confecții metalice în raiul iubitorilor de plăci din România. Aflat la început de drum, afacerea lui are deja un succes neașteptat.
Rareş Brumă – antreprenor: Eu inca nu realizez sincer pt ca pe mine m-a luat totul asa ca o masina de spalat. A fost totul destul de greu si am lucrat foarte mult si nu imi dau seama de rezultate.

Pentru a înființa baza sportivă, Rareș a accesat  fonduri europene și a investit nu mai puţin de 50.000 de euro în proiectul său de suflet.

Rareş Brumă – antreprenor: Aici avem un air track. E singurul din Romania. E o suprafata foarte, foarte moale si te ajuta sa faci exercitii. Acolo in capat avem cele doua trambuline elastice ptr care ne mandrim foarte mult si avem un perete acolo pe care se poate merge, se poate sari cu spatele si se pot face diferite evolutii.

Baza sportivă de la Brașov a fost deschisă în urmă cu o lună. Acum este raiul iubitorilor de plăci din România și nu numai. La antrenament se vine doar cu programare si sunt respectate si regulile impuse de pandemie.

Preţul unui abonament în care sunt incluse toate activităţile sportive este de 200 lei pe lună.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic