A 3-a zi de protest a lui Erwin ALBU: ,,Haideţi aici că mă omoară poliţia„

11
1.319 vizualizari
views

protest codlea

..a fost strigatul unei doamne din Codlea, care simula ca politia ar fi avut ceva cu ea. Evident, fortele de ordine nu s-au atins de aceasta si de nimeni dintre persoanele participante la cea de a treia zi de protest din promenada orasului, o campanie initiata de catre Erwin ALBU in care cere alegeri anticipate si demisia presedintelui tarii. Lozincile sunt aceleasi, la fel ca si numarul celor prezenti, 14-16 la numar.

Haideti aici ca ma omoara politia! (VIDEO)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

11 COMENTARII

 1. nu mai mintiti………………………..invatati sa numarati ca nu stity sa numarati noi am fost mai multy vreo 50 de persoane de maine sa nu mai venity fara socotitoare. Sau daca vrety sa venity nu mai venity sa dezinformati codleni cu minciunile voastre(voi sunteti roboteii lui Catalin Munteanu)pa

  • sima valentin ( am scris cu litere mici, pentru ca asa ai scris si tu mai sus ca te cheama) eu zic sa inveti prima data sa scrii corect din punct de vedere gramatical, si dupa ce faci asta, mai discutam! „Mai multy de vreo 50 de persoane” ti se parea tie ca sunt, pentru ca erai printre ei…Nu iti da tu cu parerea care, cine, ce, si a cui e robotelul, ca nu esti in masura!Sincer!

   • tocmai deaia iesim la protest ca sa nu ni se mai spuna cine este in masura si cine nu, am dreptul sa gandesc si sa spun ce vreau iar intentiile siteului de a lua in ras un protest serios sunt clare !

 2. la momentu filmarii eram la numar 38 de persoane ( a numarat o doamna si eu eram de fata) si la ora 18 eram peste 50 de persoane

 3. Femeia aia ori e nebuna ori iar era beata ! Trist! acum cateva zile chiar treceam prin promenada si ‘doamna’ iesea de la ‘Pizza'(crasma) in 4 labe , era moarta de beata. Fara cuvinte !

 4. Tu ovidiule de partea cui esti?ai prins si tu in mana o camera si ranjind la Erwin ca o iscoada ai pus imaginile care ti-au convenit,pt a putea scrie randurile-ti de mizerie.fiind un articol la un ziar de oras , nu poti veni cu titluri de rahat gen cancan-uri ieftine si mincinoase!rusine basistule!

 5. Ma intreb numai cine sa vine apoi la putere? Lumea nu chiar crede ca USL o sa faca ceva mai bine. Asa naivi nu cred lumea. Sau poate ma insel?

 6. De ce permiteţi atâtor inculţi şi agramaţi să îşi verse dejecţiile lingvistice? Este jenant, la fel de jenant este să văd câţiva oameni cu probleme psihice şi de altă natură manipulaţi de acest Erwin Albu. Este mare păcat de la Dumnezeu să te foloseşti de lipsa de discernământ a acestora. Sunt extrem de dezamăgită.

 7. Albu asta-i peste tot. Face mult praf degeaba. Pune mana ba baiatule si munceste si tu ceva ca te tii numai de tzepe si gargara si maine-poimane te salta baietii…

Comments are closed.