Zbor de pe aeroportul din Brașov, întârziere de 10 ore din cauza unei roți dezumflate

0
175 vizualizari
views

Cursa Dan Air, cu 180 de pasageri, trebuia să plece de pe aeroportul din Brașov, miercuri dimineață, de la ora 8.20, dar a fost întârziată după ce s-a constatat că o roată este dezumflată, potrivit mytex.ro.
Iniţial, pasagerii au fost anunţaţi prin difuzoarele din aeroport că zborul se amână cu 60 de minute, până la ora 9.20. Ulterior, li s-a transmis că întârzierea se mărește, dar nu ştiau exact la ce oră vor pleca.

Prima problemă a apărut din faptul că defecțiunea nu poate fi reparată pe aeroportul din Brașov, unde nu există asistență tehnică, ci a fost nevoie să aștepte sprijin de la București. După cum a recunoscut chiar compania aeriană, doar drumul pe Valea Prahovei pentru cele două roți trimise din București a durat cinci ore.
În timpul aterizării pe aeroportul din Braşov, una dintre roţile avionului a pierdut aer, iar din acest motiv a fost necesar transportul pe cale rutieră de la Bucureşti a două roţi şi schimbarea acestora. Numai drumul pe Valea Prahovei a durat 5 ore„, potrivit mytex.ro.

În cele din urmă, aeronava a fost reparată și a reușit să decoleze la 18.30. Dacă reparațiile întârziau cu 30 de minute, aeronava nu mai putea părăsi Brașov întrucât aeroportul are prevăzut program doar până la ora 19.00, interval după care niciun zbor nu mai poate ateriza sau decola.

Cu toate acestea, din cauza întârzierii acumulate, aeronava Dan Air a trebuit să facă o oprire suplimentară pe Aeroportul Otopeni pentru a schimba echipajul.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic