175 zile de școală înseamnă performanță la Școala Gimnazială nr 2 Codlea

0
3.354 vizualizari
views

175 de zile de școală înseamnă perormanță la Școala Gimnazială nr 2 din oraș. Școala s-a încheiat și elevii au luat o binemeritată vacanță, însă anul școlar care a trecut a adus performanțe elevilor și dascălilor din această instituție de învățământ, performanțe de care comunitatea este mândră.

“Orice vis poate fi transpus în viața de către cei care sunt destul de puternici pentru a crede în el ” – R. Tagore

Este un vis măreț acela de a te perfecționa, de a dori să cunoști cât mai multe din domeniul care te interesează și este visul oricărui copil – acela de a-și determina părinții și profesorii să fie mândrii de el. Participarea la concursuri și olimpiade pe parcursul unui an școlar presupune multă muncă, dăruire din partea dascălilor, determinare din partea elevilor.
Elevii și profesorii Școlii Gimnaziale nr. 2 Codlea au avut multe reușite școlare, de la cei mici, elevi ai claselor primare care au participat la concursurile: Comper, Așii Cunoașterii, unde au obținut multe premii, până la elevii de gimnaziu care, cu perseverență au reușit să urce pe treptele cunoașterii.
La Faza Națională, “Mica Olimpiada de Geografie TERRA” elevul Bodean Ioan Paul din clasa a VII-B a obținut PREMIUL I, iar elevul Dina Bogdan din clasa a V-a A a primit PREMIUL SPECIAL pentru participare.
La Faza Județeană, ”Mica Olimpiadă de Geografie TERRA” elevii Bodean Ioan Paul (clasa a VII-a B) și Dina Bogdan (clasa a V-a A) au obținut PREMIUL III .
La Olimpiada Județeană de Limba Germană elevul Neagoe Davide Ioan, din clasa VIII A a obținut PREMIUL I și tot același elev a obținut la Olimpiada Județeană de Chimie PREMIUL III.
La Olimpiada MICILOR ISTORICI – etapa interjudețeană eleva Popa Andreea din clasa VI C a obținut PREMIUL II, iar elevul Dina Bogdan (V A) – MENȚIUNE.
La Concursul Național “Alege ! Este dreptul tău !” (CAEN) Etapa Județeană, au fost obținute următoarele premii:
 PREMIUL I – Grecu Ilaria (V B)
 PREMIUL II – Ghica Larisa (VI C)
 PREMIUL III – Popa Andreea (VI C)
 MENȚIUNE – Pintilie Ovidiu (IV C)
La Concursul Național “Cu viața mea, apăr viața” 2017 (CAEN) – Etapa Județeană, echipa Școlii Gimnaziale nr. 2 Codlea, a obținut locul V.
La Concursul Național “Anotimpurile copilăriei” – 2017 (CAEN) și la Concursul Interjudețean “Prietenia cu natura” – 2017 (CAER) eleva Popa Andreea (VI C) a obținut PREMIUL I și elevul Ferar Samuel (VI C) a obținut PREMIUL II.
Elevii noștrii au participat și la Olimpiada de Biologie, unde la etapa Județeană au obținut mențiune – elevul Bodean Paul Ioan (VII B) și premii speciale de participare alți trei elevi conștiincioși.
La concursul județean “Copilarie fericită” școala noastră a obținut PREMIUL II, iar la Concursul pentru sănătate și acordarea primului ajutor “SANITARII PRICEPUȚI”- etapa județeană au ocupat locul V.
Elevii Manea Andrei (V B) și Simionescu Raul (VI A) au obținut PREMIUL III și MENȚIUNE la Concursul Județean “Spelling Bee”.
De asemenea, eleva Cozma Elena din clasa VII B a participat la Olimpiada de limba engleză și la Olimpiada de limba romană, faza locală unde a avut rezultate bune și a reprezentat școala cu mândrie.
Profesorii coordonatori au fost: Țanu Carmen, Rusuleț Cora Mariana, Andrieș Mihai, Anca Mocanu, Mihailă Sebastian, Vlad Aurelia, Roiniță Mariana, Marton Aura-Mariana și alți colegi din diferite catedre, acoperind astfel toata gama de arii curriculare din școală.
Ne mândrim cu faptul că elevii și profesorii desfășoară activități încununate de succes și de la an la an obțin performanțe care aduc prestigiu Școlii Gimnaziale Nr.2 Codlea.
Atât elevii cât și dascalii de la Școala Gimnazială nr. 2 Codlea, își propun pentru anul școlar viitor, să muncească la fel de hotărâți pentru a-și îndeplini visul de a deveni cei mai buni!

DSC_1604 (Copy) DSC_1593 (Copy) DSC_1573 (Copy) DSC_1548 (Copy) DSC_1545 (Copy) DSC_1533 (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic