„Let`s Do It, Romania!” prezintă Echipa Naţională de Acţiune

0
1.601 vizualizari
views

A ramas mai putin de o lună înainte de marea curăţenie de pe 24 septembrie, echipa „Let`s Do It, Romania!” dă startul campaniei de promovare la nivel naţional! Campania din acest an se desfăşoară sub conceptul „Echipa Naţională de Acţiune”, care reuneşte toţi voluntarii dornici să ia parte la iniţiativa naţională de curăţenie a deşeurilor. Agenţia Friends Advertising este cea care semnează întreaga campanie, care va fi comunicată pe tv, radio, outdoor, indoor, online şi print.

“Nu-mi aduc aminte de mai mult de 2-3 proiecte / idei româneşti, în ultimii 20 de ani, care să reuşească să adune în jurul lor atâtea sentimente pozitive, energii bune, planuri care să se şi finalizeze. Unul dintre ele e “Let’s Do It Romania!”. Nu ştiu cum au reuşit, însă am spus “da” imediat ce am primit provocarea de a gândi campania de anul acesta. Mă bucur că am putut să contribuim la ce înseamnă “Let’s Do It Romania!”şi să facem parte din Echipa Naţională de Acţiune. Ne vedem pe teren!” a declarat Sorin Trâncă, Creative Director & Managing Partner Friends Advertising.

O componenta importantă a campaniei o reprezintă spoturile TV, realizate cu ajutorul Commitet. Personajele principale din spoturile TV sunt vedete ambasadori ai „Let`s Do It, Romania!”, care susţin proiectul şi în 2011: Adrian Despot (Viţa de Vie), Zoli Toth (Sistem), Cornel Ilie (Vunk), Bitză, dar şi două vedete care s-au alăturat anul acesta, Dana Rogoz şi Diana Dumitrescu. Regizor pentru spoturile TV este Andrei Amărfoaie.

„Am crezut în acest proiect încă de la început, aşa că mă bucur să fiu alături de echipa “Let’s Do It Romania!” şi în 2011, de data asta din ipostaza de “actor” în spotul TV. Cred cu tărie că este unul dintre proiectele care demonstrează că binele este posibil şi în România, una dintre iniţiativele care ne uneşte pe noi, ca români, pentru o cauză comună. Vă aştept la curăţenie pe 24 septembrie!” a declarat Zoli Toth (Sistem), antrenorul Echipei Naţionale de Acţiune.

„Colaborarea cu echipa Friends a fost minunată, sunt într-adevăr ca nişte prieteni pentru noi, care ne-au fost alături în toate etapele campaniei. Am găsit la ei iniţiativă, entuziasm şi pasiune, lucrurile pe care le căutam la toţi partenerii “Let’s Do It Romania!”. Le mulţumim şi lor, dar şi echipei Commitet şi lui Andrei Amărfoaie, regizorul nostru, o echipă extrem de profesionistă şi creativă. Nu în ultimul rând, mulţumim ambasadorilor noştri, care cred în proiect şi ne ajută ori de câte ori apelăm la sprijinul lor”, au declarat reprezentanţii “Let’s Do It Romania!”

Spoturile TV sunt disponibile şi în varianta online, pe canalul oficial Letsdoitro.
No.1 http://www.youtube.com/watch?v=dkkHgJC0r54
No.2 http://www.youtube.com/watch?v=6hAacH7OteA

De asemenea, a fost creat şi un film de making-of, disponibil pe canalul de youtube. Înscrierile pentru Ziua de Curăţenie Naţională se fac pe www.letsdoitromania.ro la secţiunea „Vreau să mă înscriu”.

„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune curăţarea deşeurilor din arealele naturale într-o singură zi. În 2010, peste 200 000 de voluntari au participat la Ziua de Curăţenie Naţională de pe 25 septembrie. În 2011, voluntarii sunt chemaţi pe data de 24 septembrie să facă parte din Echipa Naţională care va curăţa România.

Va reamintim ca la Codlea coordonatorul este dra. Barabas Julia care va poate da mai multe detalii despre proiectul Let’s do it Romania, nu  trebuie decat sa scrieti un e-mail pe adresa  barabas.julia@procodlea.ro  .

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic