Zodiac hindus

1 – 10 ianuarie: LOTUSUL
Succese pe plan sentimental si in cariera. Un tip demn si credincios. Tine mult la onoare si nu este dispus sa o intineze.

11 – 20 ianuarie: ARCASUL
Un visator fara pereche. Cand este coplesit de visare, uita cu totul de lume. Arcasul are o pasiune puternica pentru problemele oculte. Totodata, dispune si de o vointa foarte puternica.

21 – 30 ianuarie: VULTURU
Vulturul este, din toate punctele de vedere, un individ superior. Are forta in actiune, nivel intelectual de exceptie, tarie de caracter, constiinta clara a propriei valori. Nobletea sa nu poate fi pusa niciodata la indoiala.

31 ianuarie – 9 februarie: CALEASCA
Omul aflat sub acest semn zodiacal va fi pasionat de necunoscut, de experiente noi. Intotdeauna, interesele sale sunt cu un pas inaintea celorlalti. Gandirea sa lucida il ajuta in tot ce face.

10 – 19 februarie: APA
Nativului din semnul Apei ii place sa fie ascultat si sa nu i se iasa din cuvant. Are o fire mandra si curajoasa.

20 februarie – 1 martie: PERLA
In viata, cel nascut sub semnul Perlei va avea nevoie de sentimente calde, de prietenie si de intelegere. El insusi este un om bogat sufleteste, un sentimental incurabil.

2 – 10 martie: CORABIA
Barbatul nascut in aceasta zodie va avea mult succes la femei. La randul sau, femeia nascuta sub acest semn zodiacal va rupe inimile multor barbati. Cel ce poarta semnul zodiei Corabiei va fi un om de lume si se va bucura de viata.

11 – 20 martie: YOGHINUL
Un om aflat departe de lume prin intreaga sa existenta materiala si spirituala. Cei din jurul sau spun ca nu stie ce vrea de la viata. Va fi un insingurat si nu va deranja pe nimeni.

21 – 31 martie: TOPORISCA
Omul nascut in aceasta perioada va fi un maestru la vorba, va sti sa dea replica, dar va fi si sfatos. Desi muncitor, va fi greu de facut pace cu el pentru ca o va tine mereu pe a lui. Altfel, este un om iubitor.

1 – 10 aprilie: CALUL
Un tip care nu se consuma pentru orice. Mereu jovial, mereu degajat, Calul molipseste cu optimismul sau. Adesea e incapabil sa se adune, sa se concentreze si sa ia o decizie, oricare ar fi ea.

11 – 20 aprilie: BIRJARUL
Iubitor de familie si de prieteni, se misca bine prin aceasta lume. Nu este constant in gandurile si in faptele sale. Poate ajunge sef.

21 – 30 aprilie: FOCUL
Acest om are firea si comportamentul focului. Este frumos, armonios si spiritual. El pretuieste mult dragostea.

1 – 10 mai: CAPRA
Nativul din Capra are o nerabdare permanenta. Pentru el nu exista prioritati, vrea sa faca totul dintr-o data. Va avea noroc in viata sentimentala si in casnicie.

11 – 20 mai: ELEFANTUL
Un om tenace, cu multa putere de munca si cu mari resurse de rabdare. In cariera, poate avea succes si va avea parte de o viata de familie linistita.

21 – 31 mai: FIRUL
Responsabil in tot ceea ce face, nativul din Fir va avea succes si va fi pretuit pe parcursul vietii sale. Este un orator priceput. In societate, omul nascut sub acest semn zodiacal lasa o impresie buna.

1 – 10 iunie: PHOENIXUL
Acest om are mult suflet si va avea succes in acte caritabile. Simpatizat de catre toti cei cu care intra in contact mediat sau nemediat, va putea fi un redutabil om politic. In orice imprejurare, dovedeste multa stapanire de sine.

11 – 20 iunie: DIAMANTUL
Diamantul este un om tare si, se pare ca, nimic nu-i poate clatina faptele si convingerile. De aceea, poate fi condiderat un individ dificil. Nici in dragoste nu e mai usor de vietuit cu el.

21 – 30 iunie: VIERUL
Ocrotit de astrii, Vierul va demonstra celor din jur rafinament si spirit aristocratic. Nu-i va placea sa se intrebuinteze pentru a fi de folos lui si societatii.

1 – 10 iulie: SARPELE
Nativii nascuti sub acest semn zodiacal nu vor invata nimic de la viata. Sarpele va trai momentul si nimic mai mult. Pentru el nu exista viitor, exista numai prezent. Sarpele este iute la manie si inconstant in ceea ce face.

11 – 21 iulie: BROASCA TESTOASA
Omul nascut sub acest semn se va apara, pe tot parcursul vietii sale, asemenea broastei testoase. Va purta cu el o carapace imaginara. Este prudent iar, intotdeauna, colacul sau de salvare este familia sau prietenii.

22 iulie – 1 august: CAINELE
Curajul este trasatura definitorie pentru acest om. Ii place sa fie pretuit si evidentiat.

2 – 12 august: VANATORUL
Om priceput in afaceri si bun comerciant. Este un adevarat luptator si catarator pe piramida sociala. De asemenea, este tenace si va ajunge sef.

13 – 23 august: URSUL
Ursul este un darnic, ba chiar nu se simte bine daca nu face daruri. Este pofticios si ar vrea pentru el cam tot ceea ce ii place. In mod obisnuit, daca nu intervine vreun accident, Ursul va avea o sanatate de fier.

24 august – 2 septembrie: FECIOARA
Cel nascut sub acest semn zodiacal al Fecioarei va fi destept, ii va place sa invete si se va dovedi un intelept. Fecioara este tipul de om harnic care cauta sa se intreaca pe sine.

3 – 12 septembrie: PANA
In viata sa, acest om se va putea afirma in multe domenii. Va vorbi cu mestesug si va scrie cu talent.Va avea noroc in meserii artistice.

13 – 23 septembrie: RANDUNICA
Este iubitoare de armonie si de ordine. Pofta de viata a nativului aflat sub semnul acestei pasari ii va bucura si molipsi si pe cei din jurul sau.

24 septembrie – 3 octombrie: BALANTA
Nativul din Balanta este patruns de ideea libertatii. Om chibzuit, organizat, are grija ca toate actiunile sale sa fie bine calculate si verificate.

4 – 13 octombrie: ULIUL
Privind din inalturi, Uliul vede lucrurile in toata complexitatea lor. In viata, il ajuta gandirea sa clara. Este insetat de izbanda.

14 – 23 octombrie: MAIMUTA
De felul sau, omul nascut in aceasta zodie este putin cam secretos. Este destept si poate reusi foarte bine in afaceri.

24 octombrie – 2 noiembrie: DELFINUL
Un tip dintr-o bucata. Nu-l sperie nici dificultatile, nici riscul. Este un om de actiune. In dragoste, este nesatios. Si mai este si mana sparta.

3 – 12 noiembrie: TURNUL
Un prieten de nadejde. Fire de artist, cu un simt artistic peste medie. In relatiile cu semenii, este bland si politicos.

13 – 22 noiembrie: LEUL
Omul nascut sub acest semn zodiacal are, fara indoiala, ceva din firea Leului. Este un bun luptator si nu-i place sa piarda in lupta. Leul este un tip mai dificil, cu o imaginatie bogata.

23 noiembrie – 2 decembrie: PUSTNICUL
Nativul din aceasta zodie este un om superior, din toate punctele de vedere. Asemenea oameni pot lasa semne in istorie. Au caractere puternice si firi furtunoase.

3 – 12 decembrie: SCOICA
Un om original, desi nu intotdeauna agreabil pentru cei din jur. Ii place singuratatea. Da dovada de intelepciune fata de intamplarile vietii. Poate fi acuzat de egoism.

13 – 21 decembrie: METALUL
Acest om seamana cu metalul: este dur si rece. Stie sa-si ascunda adevarata fata si adevaratele intentii. Este un om care stie sa convinga.

22 – 31 decembrie: FUNIA
Nativul din aceasta zodie va fi simpatizat de ceilalti deoarece ii ajuta in tot si in toate. Nu-si precupeteste nici un efort in a-i sprijini pe ceilalti, dar isi va cunoaste intotdeauna interesele.