Zodiac floral (1, 10, 19, 28)

FLOAREA-SOARELUI

persoanele nascute in zilele de: 1, 10, 19, 28

Caracter si destin: Sunteti dinamica, expansiva, placuta, iar felul dumneavoastra de a va comporta in societate va confera un anume magnetism in raza caruia vor intra multe persoane. Uneori puteti deveni tiranica cu ceilalti (prin ascutirea la extrem al unui simt al autoritatii ce va este propriu), sau o puteti apuca pe o cale care nu duce nicaieri, indeosebi in perioada de tinerete. Trebuie de asemenea sa invatati sa va invingeti si alte defecte (daca doriti sa aveti parte de o existenta armonioasa), ca : impulsivitatea si imprudenta, severitatea excesiva, sau nesinceritatea. Va descurcati in cele mai dificile situatii si capacitatea dumneavoastra de a gasi intotdeauna calea spre lumina in astfel de imprejurari va starni admiratia si va impune celorlalti.

Dragostea: Trebuie sa va lasati calauzita de instinct, de ceea ce simtiti, caci e greu de presupus ca va apare vreodata cineva care sa va aduca in postura de victima. Aveti experiente numeroase in acest domeniu. Va plac in general persoanele mai slabe decat dumneavoastra.

Trasatura definitorie: Generozitatea.
Compatibilitate cu: Bujorul, albastreaua, orhideea.
Numere norocoase: 1, 11, 16, 19, 22, 25, 31.
Zile favorabile:
Duminica si luni.

Floarea ce reprezinta acest semn evidentiaza nevoia dumneavoastra de stralucire, de a fi in centrul atentiei, precum si o anume continuitate a actiunilor de urmarire a unui scop ori ideal (in ciuda unei aparente instabilitati), asemeni florii soarelui ce isi improspateaza florile din lumina si caldura soarelui si-l urmareste constant pe tot parcursul zilei.