Ziua porţilor deschise la Şcoala Generală 3

1
4.572 vizualizari
views

Joi, 5 aprilie 2012, Şcoala Generală Nr. 3 şi-a deschis larg portile cu festivitatea de premiere a celor mai merituoşi elevi.

Directorul institutiei de învăţământ, doamna Cîrstoloveanu (Cojocaru) Adriana  ne-a declarat:

,,Aniversăm 32 de ani de la înființarea Școlii Generale nr. 3. Școala noastră are rezultate recente deosebite la fazele județene ale olimpiadelor. Avem o premiantă la olimpiada de limba română, eleva Adam Andreea din clasa a VI-a A, iar la matematică, elevul Pătru Eugen din clasa a VIII-a. La evaluarea națională la matematică avem patru elevi care au obținut nota 10: Maca George, Matică Alexandru, Pătru Eugen și Cîrstolovean Radu. În județul Brașov suntem singura școală care are patru elevi de nota 10 la matematică la evaluarea natională. Avem, deasemenea, elevi cu participări la olimpiada de biologie, iar la competiții sportive copiii pregătiți de profesorul Ionuț Necula au obținut locul I la fotbal.”

Ziua şcolii a fost marcată şi de momente cultural-artistice pregătite de trupa de teatru(piesa ,,Domnul Goe”, trupa de dans modern, dar şi de copii ai Ansamblului Folcloric Măgura Codlea, care învaţă la Şcoala Generală nr. 3. Frumosul spectacol a fost coordonat de doamna profesoară de limba română Buzatu Laura și de doamna învățătoare Lazăr Ionela.

Copiii, alături  de cadrele didactice şi părinţi, au realizat o expoziţie de artă decorativă cu motive pascale. Exponatele au fost realizate și prezentate sub îndrumarea doamnelor învățătoare Adam Marilena, Dăscăleac Ramona, Lazăr Ionela, Piticaș Bianca și Dumitru Marilena.

Amintim că Școala Generală nr. 3 este fruntașă prin implicarea sa în proiecte extraordinare cum ar fi  parteneriatul cu Discovery (proiect în care sunt numai 7 unități școlare din întreg județul Brașov), care funcționează în bune condiții și a fost bine primit de copii și familiile acestora. La sugestia Inspectoratului Școlar Județean Brașov, Școala Generală nr.3 a fost acceptată alături de alte trei unități din Brașov în programul ,,Parteneriat pentru copilul meu”, ce are ca scop eliminarea abandonului școlar și reducerea absenteismului. Durata acestui proiect este de doi ani și va consta în întâlniri ale profesorilor cu părinții și copiii, managerul proiectului fiind însăși doamna Cîrstoloveanu Adriana , directorul Școlii Generale nr 3 Codlea, iar coordonator de proiect fiind doamna Mihaela Gună, președinte al Asociației Părinților pe țară. Școala 3 este sprijinită material în acest demers ce se va derula începând din luna mai (5 calculatoare noi și mobilier adecvat).

GALERIE FOTO

Ziua portilor deschise (VIDEO)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

Comments are closed.