Turiști barbari pe lacurile de la ștrand

2
1.163 vizualizari
views

strand codlea

Am fost sesizați de către administrația ștrandului că în urmă cu câteva zile, un grup de turiști certat cu cele mai elementare norme de comportament, a lăsat o mizerie de nedescris în zona lacurilor. Cazul nu este singular. Există specimene de indivizi neadaptați care se dedau la acte de distrugere.  Au smuls până și  bariera de pe drumul de acces dintre lacuri, au rupt coșurile de gunoi și au dat foc.

În condițiile în care administrația ștrandului face eforturi să reamenajeze zona și să confere turiștilor confortul minim necesar unei bune campări și petrecere a timpului liber în mijlocul naturii, apar mereu primitivi care smulg pavele de pe aleea de la lacul 1 și le aruncă în apa lacului. Așa înțeleg să se distreze.

Din toate coșurile de gunoi montate în această vară, au mai ramas doar două, iar lista poate continua.

Exasperată de situația creată, administrația ștrandului a luat decizia ca în zona lacurilor să nu se mai poată intra cu autoturisme, iar porțiunea de acces să fie delimtată cu gard. Totodată, va fi instalată pază și camere de supraveghere, iar ocolul silvic de la Codlea va oferi sprijin în acest sens.  Atragem pe această cale atenția asupra amenzilor de care sunt pasibili cei care nu înțeleg să respecte natura și se dedau la acte de distrugere sau furt.

gunoi strand

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

Comments are closed.