Trafic rutier deviat pentru lucrări apă-canal în municipiul Codlea

4
1.405 vizualizari
views

Apa-Canal-Codlea

În următoarele zile traficul rutier pentru maşinile de mare tonaj, care ocolesc oraşul pe strada Nouă, va fi deviat pe strada Laterala pe timpul zilei, întrucât pe strada Nouă se efectuează lucrări la reţeaua de apă-canal.

Lucrări de reabilitare se execută şi pe strada Libertăţii, dar şi pe strada Crinului, de la Filimon Sîrbu pe străduţa în jos. Simultan se lucrează la reţea şi pe strada Horia. Este posibil ca pe timpul zilei în anumite intervale orare furnizarea apei potabile să fie întreruptă.

Apa-CanalCodlea1

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

4 COMENTARII

  1. Pe strada LUNGA ,in centrul orasului,NU EXISTA CANALIZARE. POATE SE OCUPA CINEVA SI DE ASTA. Pentru mine ,care stau pe aceasta strada este mai important sa am CANALIZARE , nu FLORI si COPACI. SA VEDEM CE SE VA FACE !!!!!!!!!!!!!!! Sper sa nu stergeti si acest mesaj, deoarece am mai scris si altele si au disparut …………………….!!!!!!!!!!

  2. si pe plevnei e la fel, mai rau ca in tiganie de fapt, mai bine lasau strazile cum erai, sa vina domnu primar sa vada ce fac echipele de 3 luni de zile si cum nu se mai poate circula pe strada , poate asa o sa se vada si ce e la „periferie”

Comments are closed.