La un pas să îşi rupă gâtul! Unde eşti tu, Ţepeş Doamne!?

2
1.121 vizualizari
views

gura canal

Un muncitor din cadrul unei echipe de lucru care se deplasa în zona strada Scheilor din Codlea a fost la un pas să îşi ,,rupă gâtul” în dimineaţa zilei de 13 iunie, după ce a alunecat cu utilajul ,,roabă,,  într-o gura de canalizare. Ceilalţi colegi l-au ajutat să iasă, acesta fiind lovit la picioare şi spate şi şi-au anunţat şeful.

Sesizaţi de către patron, ne-am deplasat seara la faţa locului pentru a constata un alt aspect şi anume că toate grilajele din fier care protejau gurile de vizitare au disparut. Ca oameni de bună credinţa, ne-am imaginat că le-a luat primăria să le lustruiască sau să le vopsească. Dar nu! Nici administraţia nu ştia că piesele de fier au prins ,,aripi,,.

Ar mai fi o variantă a dispariţiei grilajelor de canal. Le-a luat vreun Robin Hood modern şi le-a vândut pentru a da banii ulterior la săraci. Excludem  versiunea caAU FOST FURATE de o umbră care mergea seara către cartierul Mălin. Pur şi simplu erau inestetice, iar dacă omul care le-a luat a găsit această oportunitate, de ce nu?!

Dar dacă ar fi trăit Ţepeş….

gura canal 2

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

 1. Ovidiu, lipsesc cam 3 capace pe o portiune de 500 m pe strada Scheilor. Locuitorii au pus lemne, pungi de detergent (inestetic dar te atentiona) si alte obiecte. Primaria a fost sesizata de mai multe ori. Unele capace lipsesc de anul trecut. Problema se poate rezolva doar cu paza mai buna (mai ales acolo unde se intampla frecvent astfel de lucruri).
  In data de 10 Iunie am surprins un hot urcat pe magazia unui vecin, tiptil, tiptil se uita in curtea omului: ‘poate, poate gasesc ceva sa fiu mai fericit spre nenorocul altuia!’. A fugit la primul strigat si imi pare tare rau ca nu l-am filmat.
  Si daca tot am inceput: Ovidiu te rog sa vi sa filmezi/pozezi strada Plevnei. Este oribila, trec masinile si lasa o dara de namol in urma pana la iesirea din Codlea. Oamenii sunt foarte suparati, s-au facut reclamatii dar ar trebui sa vina cu 20 de masini de piatra pentru a fi strada macar cum era inainte. Am vazut alte strazi cu irigatii cu flori si pomi dar nu se poate sa traim in epoca de namol.

  • Geo,sunt multe strazi in aceiasi situatie, dar trebuie asteptat pana cand pe strada ta va fi ales un primar.
   Pirioritate au strazile pe care circula primarul, asa a fost mereu ….de pe vremea lui Dragu si pana pe vremea actuala).
   Daca se incepea cu asfaltatul de la un capat al orasului si pana la celalat nu era rau,dar priveste ce frumoasa o sa fie str,Libertatii….oare de ce a avut prioritate?

Comments are closed.