Sesiune de pregătire-Power Gym&Bear Brothers

9
2.637 vizualizari
views

Duminică a avut loc o sesiune de pregătire premergătoare competiţiei „Power Gym Codlea” & „BearBrothers”, eveniment ce se va desfăsura la sfârşitul lunii aprilie în Codlea. Supranumiţi „Gladiatorii”, concurenţii vor încerca să treacă toate probele stabilite în concurs. Până la data la care se va da startul, Codlea Info vă prezintă un montaj realizat cu (Silviu Urdea, Bogdan Tout, Marian si Cristian Lighean, Dan Lăcanu) în promenadă şi urează succes concurenţilor!

Sesiune de pregătire – Power Gym Codlea & BearBrothers

Probele concursului din 30 aprilie
„Power Gym Codlea” & „BearBrothers”

Proba nr.1: ”Mersul Fermierului”
*Greutăţi sub forma a 2 valize de 135 kg fiecare pe distanţa de 20m, fără pauză, urmează 3 saci de 90 kg fiecare căraţi pe rând pe distanţa de 7m şi aşezat pe suport la înălţimea de 1.30m.
*Proba contra-cronometru.
*Timp maxim:3 minute.

Proba nr.2: ”Pietrele lui Atlas”
*Prima piatră se numeşte „Husefel Stone” cu greutatea de 140kg şi are forma triunghiulară, trebuie cărată în braţe pe distanţa de 15m după care, fără pauză, urmează 3 pietre rotunde (Pietrele lui Atlas) 120 kg ridicată la înălţimea de 160cm, 140 kg la 145 cm şi 140 kg la 130 cm.
*Proba contra-cronometru.
*Timp maxim:3 minute.

Proba nr.3: ”Anvelopele gigant”+”Treptele Puterii”
*Anvelopa de 300 kg va fi rostogolită de 4 ori după care urmează 3 greutăţi, 160kg, 180kg respectiv 200 kg, care vor trebui urcate pe 3 trepte de 40cm fiecare.
*Proba contra-cronometru.
*Timp maxim:3 minute.

Proba nr.4: ”Îndreptări cu maşina”
*Proba se va desfăşura la dublu.
*Un cadru special va fi aşezat sub maşină, mânerele cadrului vor fi în spatele maşinii; Sportivii, la semnalul arbitrului, vor ridica maşina de spate cu ajutorul cadrului, de cât mai multe ori posibil în timpul limita de 2 minute.

Proba nr.5: ”Tractarea camionului”
*Proba se va desfăşura la dublu. *Camioanele vor fi trase de sportivi „înhămaţi” pe distanţa de 20 m.
*Camionul va avea 8-8.5 tone fiecare.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

9 COMENTARII

  1. Cel mai tare concurs organizat in mun. Codlea, cei mai puternici oameni din Romania se vor intrece intr-o competitie de strongest man.
    Evenimentul se va desfasura in Promenada si nu trebuie ratat

  2. Eu abia impingeam dacia lu` tata daca era pe loc drept si baietii astia …. sa traga doua masini mari? Mmmmh, oare cate fete s-au uitat de doua ori la prezentarea video? 🙂

  3. Felicitari Domnului Dan, datorita lui mai poate fi si Codlea privita cu ochii buni din punctul asta de vedere.. :d Multe succese in continuare ! Andu sa ne traiesti si tu:)

  4. Super`tare,abia astept evenimentul,era si timpul ca cineva sa ia atitudine si sa promoveze sportul si miscarea prin Codlea! Tot respectul nea` Dan,tineti`o tot asa! Salutari!

  5. Maine 26.03.2011,in promenada ora 15 va avea loc inca o sesiune de pregatire premergatoare concursului de strongest man din 30.04.2011.Cei care sunt interesati cum se desfasoara un astfel de eveniment si cat de puternici sunt concurentii din Brasov sunt asteptati maine. Daca cineva din public este curios cat de grele sunt probele,se fac teste si pentru publicul prezent.Probele care se vor desfasura maine sunt: tragerea camionetei cu bratele, mersul fermierului, rostogolirea anvelopei de 300 kg, super yoke.

  6. jigodie mai las-ma ma ,esti slab ,ce te lauzi atat:)))ca iar te fac la presa de picioare si umerii cu 180:)))asa ceva..toata ziua te lauzi ..da eu is mai puternic ca tine sa nu uiti, jigodia pitica e mai tare:)))

Comments are closed.