Servicii turistice de calitate la cele mai bune tarife

1
1.725 vizualizari
views

Agentia de turism Travel Expert cu sediul social in Piatra Neamt, infiintata in anul 2006, functioneaza in Codlea din anul 2009.

Agentia de turism a avut o crestere constanta, atat in calitatea serviciilor oferite, cat si in numarul turistilor care au calatorit.

Agentia de turism Travel Expert a avut o crestere importanta si datorita site-ului principal www.sejur-extern.ro cu ajutorul caruia s-a putut adresa turistilor din intreaga tara, facand mai usoara comunicarea, cererea de oferte si rezervarea pachetelor turistice, printre serviciile oferite online putem enumera: oferte turism intern, oferte turism extern, oferte vacante exotice, bilete de avion, oferte croaziere, oferte  circuite, oferte pelerinaje, oferte City Break, oferte ski, oferte Revelion 2012, oferte  Craciun dar si multe altele.

Datorita colaborarii noastre cu cei mai mari furnizori de servicii turistice din lume ( Touroperatori si sisteme de rezervari din Germania, Anglia, Turcia, Grecia, Bulgaria si nu numai) va putem garanta cele mai mici tarife pentru orice servicii turistice precum bilete de avion, bilete de autocar, sejururi in tara si in strainatate, croaziere, circuite, sejur-uri de Revelion de Craciun sau de Paste, vacante la ski etc.

De asemenea Agentia de turism Travel Expert s-a implicat si a sustinut mai multe evenimente desfasurate in Codlea.

Va asteptam in Codlea, Str. Freziei Nr. 2  in incinta Complexului comercial Magura, de asemenea ne puteti suna la numerele de telefon:  fix +40 268.254.495 ;  mobil +40 740.794.859.


Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. TRAVEL EXPERT,o agentie serioasa cu cele mai mici preturi de pe piata,am apelat la ei de 2 ori si am fost foarte multumit,recomand aceasta agentie pentru a va petrece un concediu placut fara incidente.

Comments are closed.